Even langs bij Kleine Mama !

De soap met een blogger in de hoofdrol

De lucht is nog donker en het giet water als ik richting Grote Muis rijdt. Echte stortbui. De bomen beginnen hun bladeren te verliezen. Meer herfst kan het niet zijn. De voorbije dagen zijn de zus van Grote Muis en diens zoon komen logeren. Nadat ze alles opgevreten hebben zijn ze weer naar huis getrokken. De muizen met lege frigo en provisiekast achterlatende. Uit pure noodzaak had Grote Muis me de avond voordien opgebeld met de vraag om samen naar de Aldi te trekken terwijl Kleine Muis op school is. Zodoende…..

Als we de straat uitrijden waar de Muizen wonen vraagt Grote Muis of het mogelijk is eerst nog eens binnen te wippen bij Kleine Mama. Ze heeft de afgelopen dagen meer dan twintig maal gebeld met de vraag even langs te komen. “Ze zei dat jij ook maar eens moet langsgaan om haar nieuwe woonst te bewonderen”. Ik knik…

View original post 433 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Even langs bij Kleine Mama !

  1. John zegt:

    Autorijden met hevige regen vind ik altijd zwaar kloten, maar soms moet het gewoon. Jij hebt weer iemand geholpen 🙂

  2. Zelf ook nog leven hé Suske. Gaan zij helpen als jij het nodig hebt? Toch even over nadenken. Een medemens helpen is fijn maar trop c’est trop…

  3. En zo wordt op den duur je eigen leven gedomineerd door die Muizenfamilie.
    Vergeet ook jezelf en de jouwen niet !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.