Over de blogger en zijn blogs.


Hallo,

Ik ben een 60+ man uit Roeselare.

Deze blog beheer ik sedert 2010. Hier post ik van alles wat ik leuk vind, gebeurtenissen die ik met jullie wil delen, grappen….. kortom, over van alles en nog wat.

Ook kan je hier verhalen lezen die direct of indirect uit mijn eigen leven komen. Die kan je ook lezen op http://eensoapvaneenblog.wordpress.com/ Dat het leven niet altijd rozegeur en maneschijn is komt daar duidelijk tot uiting.

Regelmatig verschijnen ook verhalen over ene nonkel Juul en het volk uit zijn dorp. Die verhalen zijn een mengeling van magisch realisme, surrealisme, humor, kolder, en nog een en ander. Deze waanzin vermengt met hoogstaande literatuur van LP Boon vindt je ook op https://nonkeljuul.wordpress.com/

Ook is er een blog met schunnige, ranzige, vieze en nog veel meer verhalen over Bieke en de meisjes van het dorp. Niet voor gevoelige lezers. https://verhalenuiteenvreemddorp.wordpress.com/

Humor is een must in het leven van iedere mens. Mijn smaak hieromtrent neigt naar het absurde zoals monty python, de teksten en muziek van Frank Zappa.

In de achtergrond komt Stad Roeselare steeds terug. Het is als het ware het decor voor deze blog. Het is dus geen blog over Roeselare en wat er op toeristisch vlak te bezichtigen valt. Ook minder mooie plekken komen aan bod zoals de stationsbuurt, de haven enz.

Geniet van uw bezoek en alvast bedankt om hier even halt te houden.

Suskeblogt.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.