Over de blogger en zijn blogs.


Hallo,

Ik ben een 60+ man uit Roeselare.

Deze blog beheer ik sedert 2010. Hier post ik van alles wat ik leuk vind, gebeurtenissen die ik met jullie wil delen, grappen….. kortom, over van alles en nog wat.

Ook kan je hier verhalen lezen die direct of indirect uit mijn eigen leven komen. Die kan je ook lezen op http://eensoapvaneenblog.wordpress.com/ Dat het leven niet altijd rozegeur en maneschijn is komt daar duidelijk tot uiting.

Regelmatig verschijnen ook verhalen over ene nonkel Juul en het volk uit zijn dorp. Die verhalen zijn een mengeling van magisch realisme, surrealisme, humor, kolder, en nog een en ander. Deze waanzin vermengt met hoogstaande literatuur van LP Boon vindt je ook op https://nonkeljuul.wordpress.com/

Humor is een must in het leven van iedere mens. Mijn smaak hieromtrent neigt naar het absurde zoals monty python, de teksten en muziek van Frank Zappa.

In de achtergrond komt Stad Roeselare steeds terug. Het is als het ware het decor voor deze blog. Het is dus geen blog over Roeselare en wat er op toeristisch vlak te bezichtigen valt. Ook minder mooie plekken komen aan bod zoals de stationsbuurt, de haven enz.

Geniet van uw bezoek en alvast bedankt om hier even halt te houden.

Suskeblogt.com

2 reacties op Over de blogger en zijn blogs.

  1. Tot het jaar 2012 zag ik me altijd staan bij jou, nu zie ik me niet meer bij jouw blogrol.

Reacties zijn gesloten.