Nonkel Juul in de frituur !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is vroeg in de ochtend wanneer Benny Friet ook gekend bij de jeugd als nonkel Friet zijn gelagzaal betreedt. De avond voordien was er een jubileumviering van meneer Constant Dorst en zijn ega Mona Mitraillette. Er was naast spijs en drank ook een verzorgd optreden van de alom bekende slagerzanger Dennis Pretstael en zijn vrolijke meisjes. Die meisjes waren zo vrolijk dat het dak van het terras op zeker moment naar beneden kwam. Die meisjes zijn reeds vertrokken naar rustiger oorden, maar den Pretstael ligt nog steeds in een hoekje van de zaal tot zijn positieven te komen. “Put your lips around my shoulder” blijft een meezinger en stamper van formaat.

Vanaf deze morgen zal het uit zijn met de pret daar iedereen nu in zijn eigen bubbel moet blijven omwille van dat schapenvirus. In café Vlaanderen is men al volop bezig alles in gereedheid te brengen, maar gezien…

View original post 232 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Nonkel Juul in de frituur !

  1. Ik voel hier de geboorte van een ‘speakeasy’ oftwel een kroeg (in dit geval een frituur) waar illegaal alcohol wordt geschonken, zoals dat ook tijdens de drooglegging in de USA het geval was. 😉

  2. Matroos Beek zegt:

    😆 Flinke lippen heeft die vrouw, of smalle schouders die zanger…

  3. Rebbeltje zegt:

    De hond in de pot vinden gaat hier wel op 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.