De komst van Quatertemper !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Nog steeds met de kousenband aan stapt Bieke naar het venster. Boven het huis ziet ze niemand minder dan Zoë Bieze de heks op haar bezem voorbij vliegen. Dit voorspelt niet veel goeds. Vlug doet Bieke het raam terug dicht. Zou dat meisje met het rode haar dan toch de waarheid gesproken hebben ?

Bieke voelt de frisse ochtendwind door het venster haar lijf beroeren. Net ze van plan is het raam terug dicht te doen hoort ze gerommel achter zich. Zich afvragende wat dit te betekenen heeft draait ze zich om. Tot haar grote verbazing komt er een onheilspellend licht uit de grote spiegel die in de hoek van haar kamer staat. Midden dat licht ziet ze een schaduw die precies groter en groter wordt. Ze wrijft haar ogen. Droomt ze ?

De schaduw lijkt uit de spiegel te stappen. Voor ze het goed en wel beseft staat er…

View original post 207 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De komst van Quatertemper !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.