Pijn !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is al geruime tijd dat Grote Muis klaagt over pijn. Onderzoeken hadden tot op heden niets opgeleverd. Ook had ik enkele malen met haar naar de spoed gereden, maar zonder resultaat. Telkens mocht ik haar na enkele uren terug ophalen. Uit wanhoop veranderde ze van huisarts. De nieuwe luisterde aandachtig naar haar, maar kon haar eerst ook niet helpen.

Ook moet ik vermelden dat ze de laatste tijd veel vermagerd was. De kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon terwijl ze geen enkel dieet of wat dan ook volgde. De laatste tijd klaagde ze tijdens het samen boodschappen doen over het feit dat ze geen warm eten kon inhouden. Ze zat bijna onmiddellijk na de maaltijd op het toilet. Dit kon zo niet verder.

Onlangs had haar huisarts haar gevraagd of ze ooit geelzucht gehad heeft. Dat vond ze een rare vraag. Ik ook vond die vraag een beetje…

View original post 86 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.