Ontslag en nog meer nieuws !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Zoals afgesproken stop ik om half twee bij het huis van de Muizen. Ze staan al op wacht. Tijdens de rit naar het verjaardagsfeest vertelt Grote Muis dat ze al telefoontjes gekregen heeft van Kleine Mama. De eerste oproep was om half zeven. Dit op een zondagmorgen. Ook weet Muis te vertellen dat Grote Baas op haar werk ontslagen is. Ze werkte tijdens de weekends in de supermarkt vlakbij waar ze woont. De baas kreeg argwaan omdat ze regelmatig naar het toilet moest. Ofwel ging ze dan naar buiten waar haar lief haar opwachtte, ofwel zat ze shit te roken op het toilet. Daar kon de baas niet mee leven en stuurde haar de laan uit. Kleine Mama kan nog steeds niet geloven dat haar lieve dochter aan het spul zit, maar zal de dokter toch maar eens vragen bloedstaal te nemen ter controle.

Nadat ik de Muizen afgezet heeft…

View original post 88 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ontslag en nog meer nieuws !

  1. RenéSmurf zegt:

    Ja, zoiets weet je van te voren, als je even nadenkt.

  2. Dat was er nog aan tekort…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.