ADD !

Deze namiddag even er op uit getrokken met de trein voor een afspraak.ย  Met de trein is het altijd een beetje reizen. Je ziet van alles en nog wat voor tijdens en na de rit.
Nadien heb ik een beetje moeten wachten op de volgende trein richting Roeselare. Tijdens het wachten op het perron zat ik wat te spelen met de GSM en enkele plaatjes geschoten.

Ondertussen ook mijn berichten gelezen : mevr. Paradijsvogel die om hulp vraagt en een andere dame die laat weten dat haar zoontje na jaren van onzekerheid uiteindelijk de diagnose autisme en ADD gekregen heeft. Kan ze nu gepaste hulp zoeken. Heeft ze nu een zorg minder. Of meer ???

Groetjes.

๐Ÿ™‚

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

29 reacties op ADD !

 1. JasMien zegt:

  De trein … inderdaad altijd een beetje reizen … meestal (maar niet altijd) weet je wanneer je vertrekt maar nooit wanneer je aankomt!

 2. meninggever zegt:

  Als ik met de trein reis is dat echt een enkele keer per jaar. De meeste bestemmingen bereik/rijd ik ook met de auto. Soms doen we een stadje aan en ontdekken dat wat wij zoeken niet meer bestaat of gesloten. Terrasje, leuk, maar kan ik thuis in Amsterdam ook. Kortom, ik weet niet of we nog weer met de trein onderweg gaan.

 3. joke_dev zegt:

  Ik hoop dat het hen helpt. Goed thuis gekomen? Zonder ongelukken?

 4. ZON-nebloem zegt:

  even rusten op het station en dan berichtjes lezen, hopelijk bleef het dan bij een rustmoment, want na zo’n berichtje komt alles weer naar boven…
  Een @->- voor jou.

 5. Sjoerd zegt:

  Mooi, even een rustmomentje op het perron…

 6. Villasappho zegt:

  Heerlijk relaxte foto. Dat zie ik toch als groot voordeel van de trein. Ik denk dat een diagnose rust geeft, wetende dat er idd iets is. En dat er een behandeling is.

 7. Het kan je helpen om dingen beter te begrijpen. Dat is ook weleens lekker als je begrepen wordt.

  love As Always
  Di Mario

 8. logbankje zegt:

  Reizen met de trein of bus geeft je de gelegenheid om dingen te overdenken is mijn ervaring. Hans

 9. Matroos Beek zegt:

  Toch beter een diagnose dan constant in onzekerheid leven en wat aanmodderen. Velen van ons hebben vroeger veel gemist omdat daar vroeger totaal geen aandacht voor was.

 10. het geeft in iedere geval een richting voor de toekomst aan Suske

  groeten

 11. Lang geleden dat ik voor het laatst een ritje in een trein heb gemaakt.
  Maar wat het 0nderwewrp betreft, ik ga er vanuit dat een diagnose niet direct minder zorg betekent. Maar het kan wel het begin zijn van een nieuwe manier van kijken en handelen, die het kind en zijn omgeving ten goede komen.

 12. Op het spoor is altijd wat te zien maar in Nederland is het spoor enkel nog voor mensen die van a naar b willen en niet meer toegankelijk voor fotografen en andere pottenkijkers

 13. Karel zegt:

  ik trein veel en met plezier
  goed te lezen dat er eindelijk duidelijkheid is voor moeder en zoon

 14. Anoniem zegt:

  Tegenwoordig lijkt elk kind wel een aandoening te moeten hebben, waarbij het niet waarneembaar hebben van een aandoening ook telt als aandoening. Maar het is wel fijn als het duidelijk is waarom een kind anders is als het echt iets mankeert, dan kun je er ook iets mee doen. Treinreizen is altijd leuk, vooral als ze op tijd rijden!

 15. ms zegt:

  De trein is altijd een beetje zorgeloos reizen โ€ฆ of dat was het en zou het moeten zijn. Maar in realiteit is dat niet zo.

 16. Bertie zegt:

  Treinen is echt fijn, als de trein niet te vol is.
  Voor de moeder van het ADD-jongetje zal het moeilijk zijn. Een diagnose is zekerheid maar daarmee vervliegt ook de hoop dat het mee zal vallen.

 17. rietepietz zegt:

  De moeder van het zoontje zal vast nog evenveel zorgen hebben maar misschien dat ze met deze diagnose aan beter passende hulp kan komen, dat is dan toch wel wat winst.

 18. marjolijn1 zegt:

  Een diagnose kan heel veel stress en spanning wegnemen.
  Het maakt ruimte om een gerichte weg te gaan bewandelen.

 19. John zegt:

  Een diagnose helpt echt enorm en zeker goed als dat al op jonge leeftijd gebeurt. Bij mij hebben ze dit jaar pas een diagnose gesteld waardoor er voor mij veel op z’n plek viel.

  • Suskeblogt zegt:

   Da’s goed om lezen, zo kunnen de puzzelstukjes plots goed in elkaar passen. Een diagnose is geen stempel zoals sommigen denken, maar een hulpmiddel om de juiste behandeling te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.