De rit naar de Paradijsvogels.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Eva is reeds thuis als ik terug ben van den Aldi. Samen laden we alles uit. De boodschappen voor de paradijsvogels houd ik apart. Vlug naar de garage om de andere spullen : een broek, een blouse en een rekje waarmee baby’s hun eerste stapjes in deze wereld zetten. Daarna ga ik naar het schoonheidsinstituut om af te rekenen. Daar hoeven we dan ook niet meer over te denken. Terug thuis krijg ik van buurman mijn zaag terug. Die had hij deze week even geleend om een dikke tak doorheen te zagen. Met wat hij in huis heeft lukte dit karwei niet. Nu met behulp van mijn zaag wel. Die zaag  heb ik jaren geleden gekocht toen Eva nog op de afdeling tuinbouw school liep. Die komt nog altijd van pas.

Rond 13 u is het tijd voor mij om richting Paradijsvogels te rijden. Vlak voor ik wil vertrekken krijg…

View original post 275 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De rit naar de Paradijsvogels.

  1. RenéSmurf zegt:

    Wie wat bewaard heeft wat, ik heb geen zaag, gelukkig ook niet nodig.

  2. Ach wat sneu voor het brilletje, baby opkomst en zij is niet welkom .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.