Even fietsje bekijken !

Goede morgen iedereen.
Vandaag sluiten de scholen hun poorten.
Leerkrachten trekken er op uit met of zonder caravan.
De zomer is druk bezig in het land.
Veel mooie vooruitzichten voor heel wat mensen.
Geniet van deze vrijdag en het vervolgverhaal met de Paradijsvogels in de hoofdrol. Muizen komen later wel eens terug.

Groetjes.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Plots hoor ik een kinderstemmetje mijn naam roepen. Het zijn Lori en kleine zus. Enthousiast komen ze op me af. De kleinste meid haar armpjes gaan omhoog in mijn richting. Ze wilt dat ik haar ophef en in mijn armen neem. Ik schat haar drie jaar. De vorige keer dat ik haar zag was in oktober 2018. Toen sprak ze nog geen woord. Nu is ze een rasechte spraakwater. Ik zet haar terug op de grond. Nu wilt Lori mijn aandacht. Net als kleine zus vertelt ze me over het nieuwe zwembad dat ze in de tuin hebben. Straks gaan ze er in plenzen en plonsen. “Mag ik ook in het zwembad ?” grap ik. Drie kinderkopjes gaan resoluut weg en weer. “Jij hebt geen zwembroek mee” schatert Lori. “Dan ga ik in mijn onderbroek zwemmen” reageer ik. Lori kijkt me verbaasd aan. “Dat doe jij toch ook ?” zegt…

View original post 414 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Even fietsje bekijken !

 1. Karel zegt:

  daar zullen er velen blij mee zijn 🙂
  fijn weekend groet

 2. ms zegt:

  Aha! Ik ben al ij het vervolg gaan spieken.

 3. de laatste schooldag Suske

  velen zullen daar naar uitgekeken hebben …

  groeten

 4. omabaard zegt:

  Jij betekent duidelijk veel voor die kinderen. Heerlijk om nu wat beter te kunnen begrijpen:)
  Vakantie-zomer-tijd! Zalig!

 5. Oh, beginnen vandaag de eerste vakanties al?! Wij moeten in de Achterhoek nog 3 weken: we zijn laat dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.