Omtrent vreten en zuipen !

Foto door Pixabay op Pexels.com

Schreef ik deze week dat ik in het midden van de nacht een mij onbekende dame huiswaarts voerde nadat ze onderuit gegaan was na feesten ter gelegenheid van een eerste communie. Op het einde van de rit had ik via messenger haar zus die op uit bed gebeld had beloofd deze week even langs te komen. Dit heb ik dus gisteren gedaan nadat ik Eva afgezet had bij VOC Opstap.

Met haar man/vriend of wat dan ook had ik heel wat na te praten. We hebben namelijk lang samengewerkt in het fietspunt. Die had pas de volgende morgen vernomen dat ik opgeroepen was door zijn geliefde . Hij was reeds in bed en hem wakker maken met het percentage alcohol in zijn lijf was geen optie. Laat staan dat hij met de auto zou rijden. De dame die ik opgehaald had was gevallen met haar fiets. Vandaar de schaarwonden. Dat ze de volgende dag niet op haar werk geraakt is zal niemand verbazen. Een andere dame was ook gevallen en afgevoerd naar de spoed. Die had onderweg de auto ondergekotst. Gelukkig is mij dit gespaard gebleven.

Een communie of lentefeest zou een feest voor de kinderen moeten zijn, maar blijkbaar is het voor vele grote mensen een reden te meer om flink te vreten en te zuipen. Daar ben ik niet jaloers van. Laat mij maar ver weg van dergelijke “feesten”.

Toen ik weer vertrok werd ik nogmaals door de vrouw des huizes bedankt voor wat ik voor haar zus gedaan heb.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

27 reacties op Omtrent vreten en zuipen !

 1. doriske zegt:

  je kunt zo’n feest prettig houden zonder je te pletter te eten en/of drinken.

 2. ffeww zich zo zat zuipen en dan nog met kinderen in de buurt, schoon voorbeeld

 3. rietepietz zegt:

  De vriend( of zo) heeft waarschijnlijk wรฉl gewoon gereden om thuis te komen, je laveloos drinken op een kinderfeest is sowieso al niet geweldig. Niet drinken als je nog moet rijden is gewoon een must.

 4. ZON-nebloem zegt:

  manieren op een kinderfeest, is het minste
  dan zeggen ze iets van de jeugd…..
  Een @->- voor U.

 5. marylou zegt:

  Ze moesten zich schamen. Vriend mag niet uit bed gebeld worden maar vreemde mensen uit hun bed bellen wel. Ze moesten zich schamen Ze hadden een taxi moeten nemen

 6. Een borreltje op z’n tijd moet kunnen, maar je moet wel grenzen kennen en daar ver vanaf blijven.

  Love As Always
  Dimario

 7. logbankje zegt:

  Wat jammer voor de kinderen die juist hen commune doen om in reinheid te leven.
  De ouders zijn niet echt het voorbeeld in fatsoen. Hans

 8. Of volwassenen kunnen zich ook eens gedragen en hun grens bewaken ๐Ÿ˜‰

 9. Frank103 zegt:

  Een glaasje drank op zn tijd kan geen kwaad, ik lust best wel een glas bier of wijn. Maar dat beperk ik tot een of twee glazen zodat ik probleemloos thuis kan komen, of in geval van paniek anderen naar huis of naar de eerste hulp kan brengen.

 10. Rebbeltje zegt:

  Lust best een glaasje af en toe, maar dit klinkt niet best.
  Wel fijn dat ze je alsnog bedankte

 11. Flavie zegt:

  Jammer genoeg een gekend fenomeen bij feestjes… niks voor ons. Genieten van een glaasje… ja dat kan, maar meer hoeft niet.

 12. Sjoerd zegt:

  Een glas bier op zijn tijd moet kunnen. Ik ben daar een tijd geleden mee gestopt.

 13. Matroos Beek zegt:

  Wat erg. Ik zou me doodschamen.

 14. mizzD zegt:

  Nou zeg.. dat mensen zich zo laten gaan op zo’n feestje.. te gek voor woorden.

 15. Bertie zegt:

  Tja, bij feest hoort een borrel/biertje. En voor sommigen een paar teveel.

 16. Dat zal de volgende dag een flinke koppijn geweest zijn.

 17. ms zegt:

  Ik houd niet van dronken.

 18. Ik ben niet op de hoogte van kerkelijke riten en rituelen, maar aangeschoten of zelfs beschonken raken, lijkt me niet echt goed te verenigen met een eerste communie.

 19. Tine de Jong zegt:

  Bij kletsen zijn altijd gezellige momenten maar dat andere is niet zo fijn.

 20. marieclaire zegt:

  Erg dat mensen dat zuipen en vreten nodig schijnen te hebben.

 21. shivatje zegt:

  Erg dat zulke feestjes meer voor de ouderen zijn. Met alle gevolgen van dien

  Aum Shanti

 22. Patrick zegt:

  Het leven van de feestvierende jeugd kan zwaar zijn blijkbaar.

 23. Karel zegt:

  mogge Suske
  fijn wat bij kletsen en ouwe koeien uit de sloot halen met oud collega’s ,altijd leuk
  geniet de dag

 24. John zegt:

  Tja, en zuipen maakt vaak meer kapot dan je lief is. Ik drink geen druppel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.