Bieke in het enge bos !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Na een hele tijd op dat op hol geslagen houten paard gereden te hebben komen ze aan in het enge bos. Het paard valt als een kaartenhuisje in elkaar. “Waarschijnlijk zonder benzine gevallen” denkt Bieke terwijl ze afstapt.”Hopelijk geen al te hoge CO2 uitstoot door dat mormel.” Nonkel Juul heeft veel griezelige verhalen vertelt over dat bos in café Vlaanderen. Telkens werd hij na zo’n verhaal getrakteerd door de aanwezigen. Nu maar hopen dat het half zo eng niet is zoals nonkel het beschrijft.

Nog steeds slechts gekleed met die kousenband stapt Bieke door het bos. In de verte ziet ze iemand afkomen. Als de figuur naderbij komt herkent Bieke haar : niemand minder dan Roodkapje. “Wat doe jij hier ?” vraagt Roodkapje. “Geen idee” antwoordt Bieke “Ik ben hier door dat op hol geslagen paard van ridder Quatertemper.” Roodkapje zucht. “Met die ridder heb je alleen maar problemen. Die…

View original post 213 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bieke in het enge bos !

  1. marylou zegt:

    Dat Bieke maar oppast voor de boze wolf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.