De kouseband van tante Martha !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Bieke heeft op zolder wat rondgekeken tussen de oude spullen van nonkel Juul en tante Martha. Tol Kerkhof, het claustrofobe huisspook dat daar ronddwaalt had haar attent gemaakt dat er tussen de wolfijzers en schietgeweren van nonkel Juul ook oude kleren van tante Martha opgeborgen liggen. Dit moest hij Bieke geen twee keer zeggen.

Zo vindt Bieke onder andere de trouwjurk van tante en een kousenband die tante droeg op die heuglijke dag. Volgens Tol heeft tante die kouseband demonstratief uitgetrokken en die naar de genodigden gegooid. Geen idee waarom ze dat deed maar het blijkt een traditie te zijn. Dit zou trouwens één van de redenen zijn waarom de eerste wereldoorlog begonnen is.

Dat trouwkleed, daar kan Bieke niets mee aanvangen, maar die kouseband vind ze gaaf. Vlug neemt ze die mee naar haar kamer en trekt die aan nadat ze haar kleedje uitgetrokken heeft en op een stoel…

View original post 156 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De kouseband van tante Martha !

  1. Rebbeltje zegt:

    Op die titel komen ze op af 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.