Ten huize van de heer Van Der Klomp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad ! Dag beste luisteraars ! Uit het dorp van nonkel Juul ontvingen wij het bericht dat Ernest den evangelist en rabbi Jacob de controle over een kudde schapen verloren hebben. Beide heren wilden de ongelovige bevolking tonen hoe de Here Jezus en David met hun schapen omgingen. Toen de schapen dit begonnen te beseffen zetten ze het aan een lopen. Met behulp van garde Punaize en zijn kolderbrigade slaagden de mannen er in om de schapen uit een huis van lichte zeden te jagen en ze terug in gelid te laten lopen. Of ze nadien bij een halal slager of koosjer slager terechtgekomen zijn is niet bekend gemaakt.

Bieke komt thuis van school. Nadat ze nonkel Juul en tante Martha vlug begroet heeft met een zoen stormt ze als een bezetene naar boven. Eenmaal in haar kamer trekt ze…

View original post 414 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ten huize van de heer Van Der Klomp !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.