Het verslag van het sinterklaasfeest !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dorp, 6 december 2021,

aan de Burgemeester en schepenen van het dorp.

Betreft : verslag van het optreden van de Sint in de parochiezaal van het dorp op 6 december van het jaar des Heeren 2021,

Geachte Burgemeester,
Heeren Schepenen;

Hierbij laat ik u ingevolge art. 4 van de grondwet, art 10 van de gemeentewet en het schrijven van de dienst Veiligheid en gezondheid van de bestendige deputatie van de provincie West-Vlaanderen en omliggende weiden via dit schrijven in drievoud weten hoe ik, Garde Punaize, eervol agent in dienst van zijne Majesteit Koning Flip, de goede orde gehandhaafd heb tijdens het optreden in de parochiezaal van het dorp.

Gevreesd werd voor rellen omtrent het in het openbaar verschijnen en handelen der zwarte Pieten, maar deze vrees werd door mij en madame Poop vakkundig de grond in geboord, daar ik alle Pieten in quarantaine heb laten plaatsen ingevolge de niet denkbeeldige…

View original post 414 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.