Dolle pret in de sacristie !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

In de sacristie is het heel stil ook al zijn er enkele misdienaartjes aanwezig, klaar om straks te helpen met de eucharistie. Jantje heeft de smartphone van meneer pastoor weten te bemachtigen. Blijkbaar heeft de vrome man de app van Onlyfans geïnstalleerd en heeft hij het vooral op de account van Gina gezien. Aan de cijfers te zien is hij zowat haar grootste fan. Nu kunnen Jantje, Simon, Ruben en Ali stiekem van de attributen van Gina genieten. Plots horen ze de stem van meneer pastoor. Vlug de phone terug op zijn plaats leggen zodat de heilige man niets in de gaten krijgt.

Goedgeluimd komt meneer pastoor naar binnen. Eén voor één geeft hij de jongens een zoen op de wang. Jantje krijgt enkele liefdevolle klapjes op de kont. De andere zuchten. Daar zijn ze gelukkig voorlopig van gespaard gebleven. Jantje is tenslotte reeds 11 en de andere net geen…

View original post 247 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dolle pret in de sacristie !

  1. terrebel zegt:

    Uit het leven gegrepen. Net als die misdienaartjes, helaas…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.