De vergeten vaccinatie !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik word wakker zonder pijn. De pijnstiller heeft zijn werk gedaan en ik heb kunnen slapen. De dag voordien een wijsheidstand laten verwijderen. Gelukkig deed de tandarts goed zijn werk en kreeg ik alleen maar koude rillingen door het geluid van de tand die ik onder de tang hoorde kraken. Ik kijk hoe laat het is. Mijn hoofd voelt nog suf aan maar ik herinner me een afspraak deze voormiddag. Weken geleden heeft Vlam haar eerste vaccinatie gekregen en vandaag krijgt ze de tweede. Ik zal haar even bellen.

Een nog niet wakker klinkende stem aan de andere kant van de digitale lijn. “Helemaal vergeten, goed dat jij er aan gedacht hebt”. “Moet ik je ophalen of heb je vervoer ?” Die heeft ze- natuurlijk – niet. We spreken af iets na 10 uur. Eerst enkele boodschapjes doen met Eva in centrum stad en vervolgens rijden naar het dorp waar…

View original post 458 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op De vergeten vaccinatie !

 1. An de Koninck zegt:

  wat zouden ze toch doen zonder jou hé

 2. Karel zegt:

  zag je wandelen bij de foto’s Suske , dank je voor de fijne reactie
  rustige avond groet

 3. Hopelijk achteraf gene last meer gehad met die tand( die nu weg is)!

 4. een geluk dat je alles goed bijhoudt Suske

 5. marjolijn1 zegt:

  Gelukkig jij geen last, dat is ook weleens anders.
  Deze belangrijke vaccinatie is niet iets om te vergeten.
  Gelukkig dacht jij eraan.

 6. Rebbeltje zegt:

  Zolang het alleen de kies is die verwijderd is…hoop dat ze je verstand wel hebben laten zitten.

 7. Tof geen last! En Vlam haar tweede 🔥. Het komt goed 😀

 8. Karel zegt:

  mogge Suske
  jij dus geen last meer van de kies
  en Vlam de 2de prik binnen , kan maar allemaal in orde zijn

  geniet de dag

 9. Ik heb evenmin last gehad toen mijn wijsheidstand werd getrokken. Ofwel hadden we geluk, ofwel hadden we een goede tandarts 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.