Onderhoud !

Deze morgen heb ik de auto naar de garagist gebracht voor onderhoud. Dit maal heb ik groot onderhoud aangevraagd. Zo ben ik zeker dat de auto achteraf tiptop in orde is.

Ter vervanging mocht ik kiezen tussen auto, electrische fiets of gewone fiets. Ik heb voor het laatste gekozen. De afstand is niet zo heel ver wer en daar ik anders nauwelijks die route volg zie ik nog eens iets waar ik anders niet op let.

Deze taart is voor een ouwe kennis die zich ondertussen 80+ mag labelen. Vandaag gaat hier alles weer open zodat het virus weer zijn of haar slag kan slaan. Ik blijf voorlopig in mijn kot.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onderhoud !

 1. meninggever zegt:

  Onze auto kreeg onlangs zijn eerste servicebeurt, 20K km’s mee gereden intussen na 10 maanden. Coronatijd en zo deed weinig af aan de vervoersbehoefte. Thuis zitten kan altijd nog. Dit keer kon ik er op wachten. Bij groot onderhoud komt er altijd een leenauto want net te ver weg voor een fietstochtje. Intussen heb ik de tweede prik al drie weken geleden gehaald en zonder problemen. De vrijheid lonkt weer en die benutten we maar. Met enige afstand tot de medemensen, maar toch…angst is een slecht raadgever..

 2. Ik blijf ook in mijn kot. Zit zijn dat zien we later wel….

 3. John zegt:

  Overheden luisteren niet meer naar deskundigen maar naar jet volk. En het volk wil weer vrij zijn. Dat ze dan mss straks doodgaan maakt ze niet uit. Zuipen zullen ze, en in de achtbaan en draaimolen.

 4. ZON-nebloem zegt:

  ik blijf me ook gedragen, zeker met mijn job
  -Een @->- voor jou.

 5. Karel zegt:

  goede keus , een gewone fiets voor in de stad , al die kleine ritjes kan makkelijk op de fiets , vertel het een ieder 🙂
  en nadien de auto weer fit voor de langere rit
  ja versoepelingen genoeg , maar het blijft nog oppassen hoor

 6. logbankje zegt:

  De auto achteraf tiptop in orde is, vond ik ook altijd belangrijk.
  Een corona taart, hopelijk niet besmettelijk anders staat er morgen weer een op tafel. Hans

 7. Een veilige goede auto is zeker prettig. Dat is de eerste winst. De winst van de gezondheid.

  Love As always
  Dimario

 8. Sjoerd zegt:

  Als we ons met z’n allen voorzichtig gedragen zal het wel meevallen. Maar koning voetbal kan wel eens flink roet in de Corona strooien.

 9. klaproos zegt:

  voorzichtig blijven suske…..
  dat is het motto,
  we willen niet terug naar op slot

 10. marjolijn1 zegt:

  Voorzichtig zijn blijft geboden, nog lang niet iedereen is voldoende beschermd…!

 11. rietepietz zegt:

  De tijd zal het leren, maar het is zeker niet uitgesloten dat er zich wéér een golf voordoet zodra alles vrijgegeven wordt. Zelfs volledig gevaccineerd ben je niet 100% veilig voor het virus.

 12. Bertie zegt:

  Alles weer open, mijn achterdeur ook.

 13. Ja, ik heb het ook nog niet op al die drukte. Eerst over drie weken mijn tweede prik maar eens, dan zien we daarna wel weer verder. Tot die tijd vermaak ik me prima in de tuin.

 14. Rebbeltje zegt:

  Ook wij houden nog ons gemak…sommige dingen moeten nu eenmaal
  Een taart met Covid erop had van mij wat anders mogen zijn haha
  Groetjes

 15. mizzD zegt:

  Goed onderhoud is voor alles goed. 🙂 Ook voor iemand die 80+ is geworden.. en die taart ziet er goed uit.. alleen de tekst snap ik niet zo goed hehe.
  Er zijn ondertussen heel wat mensen ingeënt en de temperaturen buiten zijn ook niet gunstig voor een virus heb ik begrepen.. hopelijk komen die versoepelingen niet net te vroeg, maar het zou onderhand moeten kunnen. Ik blijf echter ook nog voorzichtig hoor.. er zijn er al genoeg die meteen alles laten varen en dat lijkt me nog echt niet goed.

 16. Frank103 zegt:

  Heel verstaandig dat je jouw auto goed laat onderhouden, het kost wat maar je krijgt er wel een betrouwbare automobiel voor terug waarmee je familie, Muizen en moeders kan vervoeren. Hier zijn wat maatregelen versoepeld, echter de mondkapjes en 1,5 meter zijn er nog. Hachelijk?

 17. Matroos Beek zegt:

  De zon, de versoepelingen… het hoofd slaat bij velen op hol. Als dat maar goedkomt.

 18. Volgens mij is het gewoon te vroeg om alles weer open te doen hoor, het virus steekt telkens de kop weer op.

 19. shivatje zegt:

  Ben ook eens nieuwsgierig of mensen hun gezond verstand gaan gebruiken.
  Want daar zal het op aankomen.
  Alles mag opengaan maar men moet zelf verantwoordelijkheid nemen.

  Aum Shanthi

 20. marieclaire zegt:

  De mensen hier zijn ook losgeslagen. Ik houd me koest.

 21. ms zegt:

  Oost west,
  kot best

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.