Hoog bezoek verwacht in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad.  Op intensieve zorgen werd enkele uren geleden een oude man binnengebracht met een wolvenklem aan zijn testikels. Hoe hij aan dat wolvenklem gekomen is, is niet duidelijk. Na rondvraag in de omliggende straten van het ziekenhuis bleek niemand een wolvenklem te missen. Blijkbaar is het dus niet gestolen. Na behandeling mocht de bejaarde het ziekenhuis verlaten. Volgens de verpleegster die de man behandelde is de schade met inachtneming van zijn leeftijd en IQ beperkt en kan hij zich kandidaat stellen voor een politiek mandaat.

Verder geen nieuws over die bejaarde militair die onlangs ontspoord is zodat men ieder spoor bijster is. De politie blijft alert en bewaakt alle mogelijke plaatsen waar hij een aanslag zou kunnen plegen zoals bejaardentehuizen en ziekenhuizen.  En dan nu voor de duivenliefhebbers !

Tol kerkhof, het claustrofobe huisspook zit met de gebakken peren. Hoe zal…

View original post 197 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.