Vermoeide Muizen en een kapot wipstoeltje !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even later rijd ik met de muizen terug huiswaarts. Grote Muis klaagt over de blauwe plekken op haar lichaam. Ze meent zich te herinneren dat ze klappen gekregen heeft van die vriend des huizes maar erg zeker is ze niet. Ook blijkt er geld van haar rekening te zijn verdwenen. Hoe dat kan herinnert ze zich ook niet. Zou iemand haar kaartnummer kennen ? Vragen zonder antwoorden. Ook dat ze het wipstoeltje van de baby zou kapot gemaakt hebben door er op neer te vallen weet ze niet meer. Is dat allemaal wel waar of proberen ze haar wat wijs te maken. Wat haar vooral verontrust is dat dit alles met de smartphone zou gefilmd zijn. Het gevaar is dat Zoonmuis dit aan zijn vader – haar ex dus – zou durven tonen. Dat zou een ramp zijn. Kleine Muis is boos en zwijgt als een graf tijdens de rit…

View original post 188 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.