U vroeg zich natuurlijk NIET af waar ik gebleven was !!!

De titel hierboven lees ik soms bij blogsters die zich influencer menen. Het idee alleen vind ik absurd. Alsof zonder hun blogs het leven geen zin meer heeft. Het leven heeft nu eenmaal GEEN zin, moest je dat nog niet beseffen. Ook deze blog is totaal nutteloos om wat dan ook.

Even mediteren over de zin van het mediteren dat geen zin heeft.

Het is ondertussen geweten dat Eva met haar voet en deel van het been in het gips zit. Nutteloze informatie die het huishouden danig op zijn kop gezet heeft. Even een ziekenhuisbed in elkaar zetten met behulp van buurman Ronny waarvoor dank. Dank is goedkoop weet je ??

Toch nog even tijd gehad om wat stichtende lectuur tot mij te nemen zoals onder andere enkele boekjes van L P Boon die ik tijdje geleden tweedehands gekocht heb op den Bol. Hieronder ziet u den Boon in een diepgaand gesprek met een euh dame.

Verder nog wat bezig geweest met de Muizen waarover u op de soapblog รฉรฉn en ander kan lezen. Ook enkele verhalen met diepgang geschreven voor de blog van Nonkel Juul. Een verhaal in vier delen met Bieke en haar vriendinnetjes in de hoofddrol die zich weer eens van hun mooiste kant tonen. Binnenkort online indien de blog niet online gehaald wordt door de moraalridders

Muziek ook meer dan genoeg beluisterd. Niet alleen progressieve rock zoals je zou vermoeden, maar ook simpele muziek met inhoud en moraal zoals op deze clip te horen en te zien. Toppop na school, waar is de tijd ???

Verder stel ik het goed mocht je daaraan twijfelen zoals mijn peut. Dus je weet waar ik al die tijd gebleven was, ook al is deze wetenschap totaal nutteloos.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op U vroeg zich natuurlijk NIET af waar ik gebleven was !!!

 1. Pingback: Kattenpis en bevergeil – Bas van Vuren, aangenaam

 2. logbankje zegt:

  Als je over alles na gaat denken, is er steeds meer zinloos.
  De voet van Eva kan weer een stootje hebben.
  Men zegt den Boon komt om zijn loon.
  Ik zag vandaag heel veel verhalen in mijn postvak verschijnen.

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Sjoerd zegt:

  Volgens mij ben ik met de muziek mee…

 4. Altijd even druk hรฉ Suske! Niet te druk maken over het leven het is zo al druk genoeg ๐Ÿ˜‰

 5. MiMi zegt:

  Goh wat vervelend voor Eva zeg!! Snel beterschap voor haar!!

 6. Tine de Jong zegt:

  Hoie Suske, ik fladder nog even rond in blogland alvorens ik ga vlinderen in het park buiten hier nabij. En ik wens Eva beterschap met haar pootje en wens je hierbij mooie dagen toe.

 7. Rebbeltje zegt:

  Ha de boudha aan het mediteren…och is altijd leuk om ergens over te schrijven.
  Leuker nog dat het gelezen word ๐Ÿ˜‰

 8. Er is wel zin in het leven, maar je moet er wel zin in hebben.

  Love As always
  Dimario

 9. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, ik vroeg me inderdaad niet af waar jij gebleven was! Jij zult niet in zeven sloten tegelijk lopen. ๐Ÿ™‚
  Wens Eva beterschap!

 10. Ha,,, die dikke man zal nu nog niet aan het strand zitten, hoewel je het met zoveel vet, niet snel koud zult hebben.

 11. Matroos Beek zegt:

  Influencers, ik vind het een raar fenomeen. Ik ben er verder ook niet mee bezig. Gelukkig gaat alles goed met jou. Ik wens Eva een voorspoedig herstel! Nog een fijne week!

 12. Een hongerlijders is die man wel niet Suske…

  Groeten

 13. ms zegt:

  Ooit zei een personage in een TV-film ik weet dat die “The River” heette maar blijkbaar zijn daar meer versies van): “de betekenis van het leven, is het leven zรฉlf”.

  Dat heb ik wel onthouden want verder is alles wel degelijk tijdvulling, al zijn er die interessanter willen zijn dan de anderen.

  Ik ga nog wat nutteloze zaken regelen, zoals appelen halen. Iemand een boodschap aan?

 14. meninggever zegt:

  Zij die zich uiten zijn er van overtuigd dat hun verschijnen en schrijven er toe doen. Dat geeft voor velen al zin aan het leven. Influencers doen het ook vaak om bekend/beroemd/rijk te worden en een enkeling lukt dat ook. Vandaar dat ze ook vaak de grootst mogelijke onzin verkopen om zo de sponsoren gelukkig te maken. Hoe gaat het met Eva nu?? Want dat is best een belangrijke vraag in dit leven…

 15. Karel zegt:

  ja en voor veel van die oude beroepen , hoeven we niet zo ver terug in de tijd

  zonnige groet

 16. shivatje zegt:

  Nu terug naar een nieuwe nutteloos week. Maar het is genieten iedere dag.

  Aum Shanthi

 17. Ja prachtig hoor, die natuur … Heerlijk een met de golven zo meteen tsunamiwaarschuwing, het wordt een mooie dag.

 18. Bertie zegt:

  Goeiendag, wat een smakelijke figuur zit daar. Misschien een stukje voor de snert?
  Eva wens ik een snelle beterschap! En influenzers volg ik niet. Het idee…

 19. Yova zegt:

  Ik dacht het al ik mis je al bij ons. Haha. Ik vind zo erg voor Eva. Voet gebroken moet weer genezen in gips. Dikke man in blootje aan de strand geniet zeker ervan? Muziek is zeker mooi. Ik ken deze lied wel. Niet druk erover maken! Heel veel sterkte voor Eva.

 20. Karel zegt:

  mogge Suske
  influencer heb ik ff op moeten zoeken hoor , al het 2de moeilijke woord deze dag pppfffttt ๐Ÿ™‚
  zijn dat die lui die weg zijn gelopen in het liedje van de schooldagen , ja waar blijft de tijd , die vliegt
  Eva in het gips , en nu op naar genezing
  ik kijk uit naar de verhalen van Bieke en haar maatjes
  geniet de dag

 21. John zegt:

  De zin van het leven is gewoon leve. Je verder niet te druk maken over zaken die je niet aangaan of waar je niets aan kunt doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.