Muizenissen omtrent DNA !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Piepmuis, de dochter van Zoonmuis uit een vorige relatie komt ter sprake. Daar hebben ze ook de nodige problemen mee. Dat meisje is ondertussen 6 lentes jong en komt nog om de veertien dagen een weekend bij hen. Het kind liegt dat het niet mooi is en maakt ook steeds ruzie met het zoontje van zoonmuis zijn vriendin dat even oud is. De jongen heeft het zo al niet gemakkelijk en blijkt autistische trekjes te vertonen. Nu is hij onlangs moeten overstappen op buitengewoon onderwijs want op zijn vorige school had hij sociale problemen. Dus narigheid met Piepmuis kan nu best vermeden worden. Als het kind bij haar moeder is loopt ze zonder begeleiding door de straten van het dorp tot laat in de avond. Als ze bij vader en vriendin op weekend komt draagt ze oude vuile kleren. Ze is broodmager en ziet er onverzorgd uit. De propere kleren…

View original post 283 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Muizenissen omtrent DNA !

 1. John zegt:

  Tja, het ligt toch echt aan de volwassenen hoe kinderen zich ontwikkelen en gedragen. Ouders zouden moeten worden opgevoed voor ze ouders worden.

 2. Karel zegt:

  ja een geit of schaap kan prima bij de egels 🙂

 3. Wildcard zegt:

  ‘T is gene cadeau om kinderen te hebben en gescheiden te zijn blijkbaar…
  Als ik zulke ervaringen lees, ben ik blij da’k geen kinderen heb of getrouwd ben…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.