Intiem gesprek met Kleine Muis !

Vorige week had ik Grote Muis beloofd hen naar een plaats te brengen die ik hier niet kan vermelden wegens geheim. Toen ik aanbelde kwam Grote Muis naar buiten gevolgd door Kleine Muis. “Ik heb hoofdpijn !” begroet de kleine me nog voor ik iets kan zeggen. Demonstratief doet ze haar haar opzij en toont me een pleister. “Daar zat een pukkel en die heb ik open geduwd. Je kan je niet voorstellen wat daar allemaal uit komt. Ik voelde daar mijn hoofd bonken precies er iets ging barsten. Nu heb ik hoofdpijn !” Grote Muis zucht. Zo is er altijd iets met die dochter.

Op de terugweg klaagt ze dat daar waar de pukkel zat het pijn doet als ze er aan komt. “Blijf er dan af!” bromt Grote Muis. Zo rijden we verder totdat Kleine Muis roept dat haar puist pijn begint te doen. Grote Muis en ik kijken verbaasd naar elkaar ! “Linker puist of rechter puist ?” Kleine Muis begrijpt het niet. “Huug ????”

Daar waar ze op bezoek geweest zijn was bijna niets te vreten. Dan zit er voor Kleine Muis maar een oplossing op om van dat naar gevoel in haar maag af te zijn :

Als het zo verder gaat wordt ieder log hier afgesloten met een bezoek aan de mac. Gelukkig sta ik op dieet en laat me niet verleiden door zo’n vette hap. Dan liever een echte frituur.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

26 reacties op Intiem gesprek met Kleine Muis !

 1. Vaste klant bij McDonalds! Ben je op dieet? Heb je nu nog een frituur in de buurt?

 2. logbankje zegt:

  Soms heb ik wel te doen met kleine muis.
  Ook haar leven gaat door. Hans

 3. klaproos zegt:

  oh oh kids eten liever dat dan gezond hé 🙂
  suske…. ik hoop dat het niks ergs is die puist:-)

 4. Die krijgt vast nog wel meer puistjes zo te horen.

  Love As Always
  Dimario

 5. Kleine Muis moet natuurlijk wel iets te klagen hebben, dus de volgende puist is in de maak. En gelijk heeft ze: áls je dan puistjes hebt, heb dan ook goeie puistjes. (En je kan niet elke dag zelfgebakken koekjes eten.)

 6. Jeugdpuistjes die raakt ze wel weer kwijt Suske
  groeten

 7. Sjoerd zegt:

  Je bent jong en wil mooi zijn, wegblijven bij de Macdrek dus…

 8. Rebbeltje zegt:

  Gelukkig gaat dat ook weer over…gewoon afwachten 😉

 9. Ha fijn, een vette hap van de Mac … dat is vooral voor die puistjes uitstekende voeding. 🙂

 10. fotorantje zegt:

  puistjes, op die leeftijd moeten we er allemaal door
  er af blijven is het beste of anders breng je verspreiding, net zoals met covid 🙂

 11. bertjens zegt:

  Het is een akelige aandoening, jeugdpuistjes. Ik had ze niet maar zag anderen er mee worstelen. En dan die vette hap… 😦

 12. Sommigen zitten helemaal vol met jeugdpuistjes, best wel zielig hoor.

 13. meninggever zegt:

  Ik gruwel al bij het idee…:)

 14. ms zegt:

  Eigenlijk wil ik na al die lockdowns wel naar de Mac … maar dat is meer uit goesting om eens uit de momenteel heersende saaie sleur te springen.

  • Suskeblogt zegt:

   Hier alleen bestellen van huis uit of de drive gebruiken. Wie weet gaat die mac binnenkort terug open om binnen iets te eten.

   • ms zegt:

    Hier ook. Denk ik. Het rare is dat ze nu in Sint-Truiden op 23 maart een nieuwe geopend hebben. Ze gaan me daar niet zien. Wij gingen twee keer bij die in Hannut en daar was het tenminste rustig.

 15. hanry zegt:

  Tja… die puistjes zijn als puber ook echt verschrikkelijk.

 16. mizzD zegt:

  Ah, Matroos Beek haalt me de woorden uit de mond hehe.. Mac is niet goed tegen puistjes nee. 🙂

 17. Matroos Beek zegt:

  Jeugdpuistjes zijn dan ook een verschrikking voor jongeren. Maar vette Mac eten doet er zeker geen goed aan…

 18. Karel zegt:

  mogge Suske
  je had het er maar weer druk mee
  ach de jeugd en puistjes 🙂
  ja dan is er van af blijven soms best moeilijk

  wandel groet

 19. Yova zegt:

  Pukkels open maken krijg je hoofdpijn ervan. Gewoon afblijven. Jonge meisjes doen het altijd om open te maken. Niet goed anders krijg je meer over zijn gezicht. Het was wel vette pukkel geweest zijn.

 20. ZON-nebloem zegt:

  dat zou ik dan ook zeggen; blijf er dan vanaf :o)
  maar jeugd en pukkels…
  -Een @->- voor jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.