Deze blog 2010 tot op heden in beeld.

Onlangs zat ik wat doelloos te scrollen op Google Photo’s. Het waren foto’s van de afgelopen 10 jaar. Net als bij het nalezen van oude logjes besef je dan hoeveel er veranderd is in die voorbije jaren. Ander werk, ander volk om je heen, de karate die ik gestopt heb, de beruchte frituur die wijlen is enz.

Daarom dat ik er aan denk om nu en dan enkele foto’s uit vervlogen tijden terug te plaatsen, al dan niet wat bijgewerkt. Zo denk ik om te starten met de mascotte van deze blog : Kleine Muis die ondertusen al een redelijk grote Muis geworden is. Van Grote Muis heb ik in ieder geval de toestemming gekregen om die te plaatsen. Zo zijn er al enkele op Instagram terecht gekomen.

Ik bijt de spits af met een foto van mijzelf, of wat dacht je ?

Dit is ongeveer 10 jaar geleden. Ik was zo te zien in een zware discussie verwikkeld. Geen idee waar het over ging.

Wilt er iemand dat ik iets of iemand hier terug in de picture zet laat het me weten in de reacties. Alle onderwerpen die hier ooit in beeld gekomen zijn mogen aangevraagd worden. Indien geen verzoekjes, dan regel ik het zelf wel.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Deze blog 2010 tot op heden in beeld.

 1. John zegt:

  Ik heb geen verzoekjes hoor. Geen idee wat je allemaal op de foto hebt staan. Verras me maar.

 2. marjolijn1 zegt:

  Ik laat me verrassen…!

 3. Haha nog eens in tenue. Kan je hem nog aan vandaag?

 4. Sjoerd zegt:

  Dat mag je voor mij helemaal zelf regelen, ik laat me verrassen. Ik weet niet eens hoelang ik hier al kom. Volgens mij van ergens in 2010…

 5. Kom maar op met je overzicht en je gedachtes erbij. Ik hou daar wel van.

  Love As always
  Dimario

 6. Bertie zegt:

  Lieve en mooie terugblik, deze foto.
  Leuk idee, ik was het al tegengekomen.
  Onderwerpen draag ik niet aan, er is zoveel en jij ben heel goed in staat o zelf te kiezen. ☻

 7. Karel zegt:

  ja altijd leuk om via foto’s wat terug in de tijd te gaan

 8. rietepietz zegt:

  Leuk hoor oude foto’s terugkijken, maar beslis jij maar zelf welke.

 9. Leuk, Suske! Je kijkt alsof de blondine een verhaaltje vertelt wat net niet helemaal klopt. Haar tegenstandster lijkt met haar vuistje te willen zeggen: nou kom op, tik ‘m aan, dan beginnen we gewoon opnieuw.

 10. Tine de Jong zegt:

  Super dat je dit toen deed en je kijkt er ook al zo nadenkend bij. 😉

 11. Goed idee Suske! Mooie foto. Volgens mij denk je aan het tripje naar de Mac als de training is afgelopen. 🙂

 12. Matroos Beek zegt:

  Mooi zo’n spontane momentopname!

 13. shivatje zegt:

  Dat hebben we dus gemeen.
  Ja over wacht zou het ooit gegaan zijn he. Laat me ben goed bezig

  Aum Shanthi

 14. ms zegt:

  Je lijkt wel erg argwanend naar de uitleg van de wijsvinger te luisteren terwijl het vuistje meer lijkt te wachten op een tegenvuistje.

 15. mizzD zegt:

  Aha.. dus jij was een karateka? in onze familie was het meer judo.. dat deed m’n vader vroeger en al m’n broers ook. Heb een broer die zwarte band vijfde dan heeft. Hij judoot dan ook al z’n hele leven en heeft ook járen als scheidsrechter gefungeerd. Hij is nog steeds wel actief, maar doet nu meer aan aikido.. met zo’n zwarte soort rok aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.