De vaccins komen er aan, of toch niet ?

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is nacht en volle maan. Op de koer achter het huis van Nonkel Juul en zijn wuuf is er een deur. Achter die deur staat de toiletpot of wat er nog van overblijft na die knal veroorzaakt door het eten van groenten die gas veroorzaken in de darmen.  Plots begint er iets te borrelen in dienen pot. Een poot reikt uit het water in de pot. “We zijn er” laat een net niet menselijke stem weten. Uit het toilet kruipen enkele ratten met duikerspak en bijpassende duikbril en zwemvliezen. Netjes op een rij lopen ze over de koer naar het poortje. Na enkele sprongen richting klink krijgen ze die deur open en kiezen het pad dat naar het abattoir leidt. Daar bevinden zich de vaccins die onze regering uit Kazachstan ingevoerd heeft om ermee dat schapenvirus te bestrijden. Gezien hun meester professor Ratthenkoph zelf een eigen vaccin ontwikkeld heeft…

View original post 201 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De vaccins komen er aan, of toch niet ?

  1. Leuke cartoons! Vaccin: 12 u erna ziek 🤮

  2. shivatje zegt:

    Ooit maar wanneer zullen we ons prik wel krijgen zeker.
    Dan is het maar te hopen dat we de juiste toegediend krijgen. Met al die verschillende nu weten ze het zelf misschien allemaal niet meer.

    Aum Shanthi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.