Goed nieuws !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad of wat dacht je ? De dorpsraad van het dorp van nonkel Juul heeft besloten om tijdens de kerstdagen extra pispotten op de markt te plaatsen. Om de gezondheid van onze bewoners te waarborgen zal nonkel Juul telkens de pot gebruikt is deze met zijnen tweeloop in vaandels schieten. Zorg wel dat je je rap uit de voeten maakt of anders zit je in de shit. De gemeenschapswachten zullen de pispotten vervangen terwijl de brandweer de smurrie opkuist. Dolfke Leye, de begrafenisondernemer zal ook een oogje in het zeil houden. En dan nu de voetbaluitslagen.

Als Bieke beneden komt zit nonkel Juul reeds in de keuken aan de tafel verscholen achter een oud exemplaar van “La Derniere Heure” koffie te drinken. Dat de krant vol staat over dat schapenvirus en de verkiezingen in de US van A zint hem duidelijk niet. Vlug…

View original post 318 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.