Uit mijn platencollectie : Chuck Berry !

Deze week was ik bij mijn moeder om haar papieren en rekeningen in orde te brengen. Toen ik iets wou opbergen in de lade zag ik een CD box liggen “Heroes of the 50s”. Drie platen van Elvis Presley, Buddy Holly en Chuck Berry. Die box had ze niet meer nodig en die mocht ik meenemen. Zo gezegd zo gedaan.

Voor vandaag heb ik Chuck Berry gekozen.

Charles Edward Anderson Berry (St. Louis, Missouri, 18 oktober 1926 – St. Charles, Missouri, 18 maart 2017), bekend als Chuck Berry, was een Amerikaans gitarist, zanger en componist. In 1982 werd hij opgenomen in de Nashville Songwriters Hall of Fame.Berry wordt beschouwd als de belangrijkste tekstschrijver van het rock-‘n-rolltijdperk en was een van de eerste leden van de Rock and Roll Hall of Fame (1986). Berry staat vierde op de lijst van beste songschrijvers uit de popmuziek die het tijdschrift Rolling Stone in 2015 publiceerde.

Zet tafel en stoelen aan de kant en vlieg er in op de muziek van Chuck Berry. Laat de buren maar meegenieten.

Oh ja ! Carol heb ik hier al eens op jullie losgelaten maar dan in de versie van de Rolling Stones.

Stay safe !

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Uit mijn platencollectie : Chuck Berry !

 1. Is hij ook niet van het liedje Twist again? Dat vond ik als puber altijd zo leuk om te dansen.

 2. Muziek uit een oude CD-box, en dan ook nog wel van één van de echte oude rockers, daar mag je me mee wakker maken. (zo lang het maar niet al te vroeg is)

 3. Frank-103 zegt:

  Nee, dit nummer ken ik niet.

 4. logbankje zegt:

  Dat is een leuke CD box, gouwe oude nummers.
  Chuck Berry, ja die kon er ook wat van. Hans

 5. De artiest ken ik, dit liedje zegt me zo niets. Ik kan het wel waarderen.

  Love As Always
  Di mario

 6. Schitterend! En wat een mooie uitvoering! Nu Youtube ik de rest van de middag door Chuck Berry. 🙂

 7. Rebbeltje zegt:

  Ha deze kan ik dan weer waarderen al zaten er meer in de box haha
  En nee doen we de buren niet aan…al wil ik af en toe bij het poetsen wel rond dansen 🙂 en harde muziek draaien

 8. rietepietz zegt:

  O ja, natuurlijk ook een man die “in mijn tijd” bij de top hoorde. Veel ik gedanst alleen ken ik dit nummer dan weer net niet.

 9. eentje van vroeger, maar daarom niet minder mooi Suske

  prettige zondag

 10. meninggever zegt:

  Ja die Chuck Berry was wel een bekende broeder. Die herken ik dan tenminste….:)

 11. KEES (PACO) zegt:

  Hij was een voorbeeld voor veel anderen

 12. Bertie zegt:

  Gezellig dit nog eens te horen. En zien.

 13. bvision zegt:

  Er zit in ieder geval muziek in…

 14. Karel zegt:

  mogge Suske
  een heel goede keuze , deze gouwe ouwe

  rustige zondag groet

 15. Matroos Beek zegt:

  Goede keuze uit de oude doos!

 16. John zegt:

  The Stones draaide ik gister nog. Van Berry heb ik niets maar ik draai het heel af en toe via een verzamel LP. Hij heeft enorm veel goeie muziek geschreven. Hall of Fame is een terechte opname. Hij doet het idd ook goed op feestjes.

 17. ZON-nebloem zegt:

  dat was van die boogie muziek, dat was mijn genre niet, maar ik ken het natuurlijk wel
  . Een @->- voor jou…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.