Ik stuur mijn kat wel !

Onlangs liet Exvan me weten dat zijn advocaat getuigenissen zoekt tegen de moeder van hun kinderen. Door omstandigheden kwamen de kinderen na jaren terug bij de biologische moeder. Exvan was hierdoor in zijn gat gebeten zoals men dat hier zegt.

Niet alleen wil hij een wettelijke regeling, maar ook de kinderen terug bij hem. Dan maar een advocaat onder handen genomen. Die kijkt nu vooral naar het verleden van de mama. Die heeft destijds vriend en kinderen in de steek gelaten om samen met een drugsverslaafde op straat te leven. We zijn nu enkele jaren verder en de dame heeft haar leven terug op de rails samen met haar kinderen en een nieuwe vriend met zijn dochtertje. De advocaat van Exvan wilt vooral getuigenissen van die periode dat ze op straat leefde.

Exvan heeft hieromtrent Grote Muis gevraagd dit te doen. Deze heeft categoriek geweigerd. Daar heeft ze in het verleden al problemen door gehad en dat wil ze nu ten zeerste vermijden. Komt daarbij dat Exvan ook niet volledig zuiver is in verband met feiten die hij samen met de mama van de kids gepleegd heeft. Dat kan dan weer tegen hem gebruikt worden. De relatie die hij dit jaar had met een aan alcohol verslaafde dakloze vrouw is ook geen pluspunt.

Hoe dan ook, ik heb besloten hier niet aan mee te werken. Bagger gooien is nooit mijn sterkste kant geweest. Die krijg ik trouwens ook niet graag over mij heen. Ik zie vooral het positieve in de mensch. Ik zou het mezelf nooit vergeven hieraan mee te werken.

Exvan is niet tevreden over de vooruitgang van het dossier en denkt er aan een andere advocaat te raadplegen. Die wil ik helpen zoeken. Liefst ene die geen bagger uit het verleden naar boven haalt en gewoon zorgt dat alles volgens de wet verloopt.

Daarom dus dat ik mijn kat stuur.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ik stuur mijn kat wel !

 1. Dat lijkt me me een goede oplossing inderdaad Suske. Gewoon de kat sturen!

 2. Groot gelijk Suske. Neutraal blijven in dit soort gevallen.🙋‍♀️

 3. ZON-nebloem zegt:

  ik begrijp je volledig
  ze hebben mij ook zoiets ooit in de aard gevraagd, maar ik heb ook mijn kat gestuurd
  -Een @->- voor jou.

 4. logbankje zegt:

  Een verstandige beslissing, daar tussen gaan zitten is niet verstandig.
  Helaas voor de kinderen dat beide ouders niet verstandiger zijn en een goede regeling treffen. Hans
  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 5. Kakel zegt:

  Het belangrijkste is waar de kinderen op dit moment het meest bij gebaat zijn en als ik het zo lees is dat hun moeder. Met bagger gooien past niet bij jou, Suske! En let goed op je kat (-:
  Lieve groet

 6. RenéSmurf zegt:

  Liefde overwint alles en haat maakt alles kapot, en daartussen moet je je maar begeven.

 7. Met bagger moet je niet gooien, daar zijn de kinderen ook niet mee geholpen.
  En daar doe je het toch voor als ouder.

  Love as always
  Di Mario

 8. rietepietz zegt:

  Je zou deze mooie kat wel mogen sturen hoor;-) In dit soort zaken telt eigenlijk alleen het balng van de kinderen en de mensen die gaan getuigen moeten dus heel goed kunnen beoordelen of het in het belang van de kinderen is áls ze getuigen.

 9. majaer zegt:

  Je heb groot gelijk, ik zal mij hier maar niet in mengen

 10. marjolijn1 zegt:

  Moeilijke situatie, waar ik me zeker niet in zou mengen…!

 11. Frank103 zegt:

  Ik zou er ook mijn vingers niet aan branden. Helpen met een andere advocaat daar zou ik me ook niet mee bemoeien, dat kan ervan heel goed zelf en als jouw advocaat duur is of niet het gewenste resultaat oplevert krijg je die ook als een boemerang terug.
  In Nederland is vooral de rechter de persoon die het belang van de kinderen bewaakt, doorgaans worden kinderen dan toegewezen aan de moeder.

 12. Karel zegt:

  ha die Suske
  Brugge je wel bekend dus , is een mooie stad , niet voor de winkeltjes hihi
  ja ff betere tijden afwachten voor een volgend bezoek

  regen groet

 13. Rebbeltje zegt:

  Altijd die twist…de kinderen zijn de dupe

 14. Dat besluit staat je te prijzen, Suske, daar zou ik ook niet aan meewerken. Goed idee om je kat te sturen, het dier heeft zijn zwart/witte toga niet voor niets meegekregen bij de geboorte. Verder denk ik, dat je kat in tegenstelling tot de huidige advocaat volledig in het belang van de kinderen zal pleiten.

 15. bvision zegt:

  Het is inderdaad beter om geen oude koeien uit de sloot te halen… Wie weet is het wel beter zo.

 16. groot gelijk Suske..

  en je kan er ook weinig goeds mee bereiken

  integendeel

  groeten

 17. Daar zou ik mij ook niet in mengen hoor Suske.

 18. Bertie zegt:

  Groot gelijk, er komt alleen maar narigheid van en het helpt hem niet, zijn ex ook niet.

 19. meninggever zegt:

  IK zou er zelfs (juist) geen kat aan wagen in dit geval. Komt altijd ellende van. Partij kiezen komt je duur te staan zo is mij ook overkomen. Je denkt de juiste te helpen maar krijgt de pen op je neus. Nee, geen zin meer in een kater…..ik houd me bij de twee die ik thuis heb rondlopen….

 20. bentenge zegt:

  Mooi. Het verleden heeft zijn rechten maar ook niet meer dan dat. Iedereen heeft recht op nieuwe kansen en een toekomst op basis van het nu en niet op basis van het verleden. Mooi dat je je kat stuurt Suske.

 21. ms zegt:

  Jammer genoeg heb ik geen kat meer, maar in dit geval zou ik ze ook sturen.

  Dat ze het durven vragen …

 22. Matroos Beek zegt:

  Enkel in het voordeel van het kind mag worden gedacht. Exvan zou beter stoppen met stoken en modder gooien. Het lijkt me dat hij aan zichzelf moet werken. Hij zoekt beter een goede therapeut dan een goede advocaat.

 23. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja ik zou er ook verre van blijven
  en wat John al zegt , iemand er voor vinden die enkel aan de kinderen denkt

 24. John zegt:

  Het is niet in het voordeel van de kinderen dit alles. Beter gaan ze voor een goede regeling waarbij de kinderen met vader en met moeder om kunnen gaan, zonder dat die met modder gooien om hun gelijk te halen. Een betere advocaat zoeken is goed maar dan wel een die het belang van de kinderen ziet.

 25. Helaas heb ik geen kat/kater, maar ik zou ook de boot afhouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.