Bij nachte in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars en lezers van deze blog, dit is het gesproken dagblad vanuit het hartje van café Vlaanderen. Zopas werd bekend dat de aap die president Trump besmet heeft niet de aap van Jackson is maar een bonobo afkomstig uit het dorp van nonkel Juul. Hoe die bij Trump terechtgekomen is is nog niet duidelijk. Vermoedelijk is dien aap een geheim wapen van de russen. Joe Biden heeft laten weten daar helemaal niet wakker van te liggen. In feite ligt hij nergens wakker van. Dit laatste is geen fake news volgens Trump.

Het is midden in de nacht en volle maan. Het manneke in de maan kijkt zoals steeds argwanend in de richting van het dorp. Daar is altijd van alles aan de gang mompelt het manneke dat nog steeds een blauw oog heeft van die kameel die per ongeluk tegen zijn oog botste in het heetst van de…

View original post 140 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bij nachte in het dorp !

  1. Karel zegt:

    ha die Suske
    ja er zitten kunstwerken bij hé , en de muurschilderingen fleuren de boel op
    fijne middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.