Waarom niet perfect

Greet schrijft

Een vriendin van mij heeft corona.
Eva gaat ondanks alles toch op vakantie.
Mijn 85 jarige moeder is nog in staat haar 90 jarige nicht naar het ziekenhuis te brengen.

Zelf ben ik zeer bang ivm ziek te worden. Hoogstwaarschijnlijk komt de druk op mijn denken van alles in het voorgaande en waarvoor het staat.

Je denkt he, in deze tijden is mijn hoogbegaafdheid weer spelend, en mijn lichamelijke pijn ook. Ik denk zoveel. Francky heeft mij verbeterd. Ik kan volgens mijn hoofd naar perfectionisme streven maar niet perfect zijn.

Nooit niemand.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op Waarom niet perfect

 1. Karel zegt:

  ha die Greet
  ik hoorde vanochtend van m’n broertje dat hij en z’n meissie het ook hebben 😦
  iedereen kent zo langzamerhand wel iemand , helaas
  Eva gaat wel op vakantie , ja moet kunnen
  zelf heb ik een dagje naar de dierentuin morgen naar een latere tijd gezet
  niet omdat ik bang ben , maar reizen per OV is weer strikter
  ja wat is perfect ? is voor een ieder anders

  fijne avond groet

 2. marjolijn1 zegt:

  Pas goed op jezelf Greet…!

 3. Kakel zegt:

  Perfectie vind ik maar saai, Greet.
  Ik begrijp je zorgen…Beterschap voor je vriendin!

 4. omabaard zegt:

  Angst is nergens goed voor. Een perfectie evenmin. Het leven moeten we , ondanks alles, blijven genieten.

 5. Bertie zegt:

  Oppassen geblazen maar teveel angst helpt niet. Afstand en ver-stand bewaren.
  Eva, heeft misschien gelijk, als de zaken in orde zijn, waarom niet?

 6. Ach, je moet maar denken, wie bepaalt wat perfect is.

 7. klaproos zegt:

  de tijd zal het leren Greet,
  voorzichtig zijn en niet te veel zorgen maken dat is slecht voor je gezondheid

 8. Karel zegt:

  ja Suske , het is erg regionaal en zelfs lokaal weer anders met de regels
  hier flink strenger , voor mij houd het in dat ik niet met het openbaarvervoer kan rijden 😦
  ik ga m’n tuintje wel in

  fijne avond groet

 9. bvision zegt:

  Het virus is een sluipmoordenaar. Hier gaat de zaak weer verder op slot, en als we ons er niet aan houden wordt het een volledige lockdown. Het gaat in ieder geval niet goed en zeker niet perfect.

 10. terrebel zegt:

  Twee vrienden lieten het leven door het virus en eentje overleefde het maar net. Wie het niet serieus neemt die…begrijp ik niet. Sterkte, Greet!

 11. RenéSmurf zegt:

  Gewoon leven van dag tot dag, en maar doorgaan, het wordt vanzelf weer lente.

 12. Je moet je niet teveel zorgen maken, maar je moet wel dat doen wat je het beste lijkt voor jezelf.

  Love As always
  Di mario

 13. logbankje zegt:

  Eigenlijk weet ik wat u doormaakt, deze periode is een ramp voor iedereen. Hams

 14. Matroos Beek zegt:

  Geen prettige tijden… hou je goed, je bent niet alleen met je angst en twijfel.

 15. ZON-nebloem zegt:

  het is voor niemand plezant
  ik hoop dat ze rap medicatie vinden
  ik ga op mijn werk mee doen met onderzoeken ivm corona
  -Een @->- voor jou.

 16. John zegt:

  Ik snap wel dat je je zorgen maakt. Het is een ziekte waar je dus echt vreselijk ziek van kunt worden met alle gevolgen van dien. Je kunt er aan dood gaan, je kunt er een leven lang de gevolgen van dragen, en je kunt het weer krijgen met nog een ernstiger verloop. Oppassen dus en zorg dat je uitkijkt.

 17. meninggever zegt:

  Zag dat virus qua uitwerking er uit als de vroegere builenpest zouden we veel voorzichtiger zijn. Maar we zien het niet, we voelen het normaal gesproken ook niet. En dus denken we dat het er niet is. Opmerkelijk want als we gelovig zijn hebben we wel het gevoel ons te moeten richten op iets wat we niet zien of kunnen ervaren. Dan wel. Maar een virus….ach…… En maar vergeten dat ook andere virussen nog steeds rondwaren en nog steeds dood en verderf zaaien. Al menen we dat wij daar geen last van zullen hebben….

 18. Niets moet perfect zijn…
  Angst een slechte raadgever…
  Pas goed op jezelf

 19. Hoe dichter het virus bij de persoonlijke kring raakt, hoe angstiger een mens wordt…

 20. Het zijn voor velen moeilijke en verwarrende tijden. Zelf probeer ik drukke plaatsen te vermijden en dat is waar wij wonen gelukkig goed te doen. Verder ga ik rustig zoveel mogelijk door met mijn dagelijks leven. Angst is in dergelijke situaties vaak een slechte raadgever, maar voorzichtigheid is wel op zijn plaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.