Jarig op een zondag !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zondag in de late namiddag. De Muizen en ik zijn te gast geweest op een klein verjaardagsfeestje van het zoontje van de vriendin van Zoonmuis. Normaal gezien zou ik hen er brengen en terughalen, maar mijn aanwezigheid werd op prijs gesteld. Zo’n feestvarken ben ik nu ook weer niet en met die corona maatregelen zag ik het eerst niet zitten maar tenslotte liet ik mij overhalen.

Terwijl we wegrijden van dat “feestje” vraagt Grote Muis of ik zou willen stoppen bij een frituur. Kleine Muis heeft zin in frietjes. Geen probleem voor mij. We naderen het station van Izegem. Daar bevindt zich een frituur. Eens kijken of die open is en ja hoor !  Grote Muis stapt uit en gaat de frituur binnen. Ik wacht met Kleine Muis in de auto.

Dan ontstaat een gesprek :

Kleine Muis : ik had geen vermoeden dat je ook op een…

View original post 154 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jarig op een zondag !

  1. Ja kinderen denken na over kleine dingen waar wij al niet meer bij stilstaan. Gezellig een feestje en achteraf nog een heerlijke hamburger 😉

  2. Weer wijsheid bijgebracht! En als dank je maag gevuld 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.