De ontmoeting met Teddy !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Geschrokken staan de meisjes dicht bij elkaar met open mond naar de grote teddybeer te gapen. “Wees maar niet bang kinderen, ik kom uit Ertvelde.” Een pratende beer ! Wat is me dat nu weer ? “Gaan we samen spelen ?” vraagt de beer. De meisjes knikken. Alleen Bieke fronst haar gezicht. Zoiets kan toch niet ? Daar zal Prosper achter zitten, maar die is nu bij Conny en haar ouders. Dus moet het iemand anders zijn. De beer ziet de frons op haar gezicht. “Je moet niet bang zijn hoor meisje, ik ben echt een teddybeer”. Hij draait zich om en een rits op zijn rug komt tevoorschijn. “Doe maar open” Brilletje die haar schrik overwonnen heeft opent de rits. Niets of niemand te zien. Vlug maakt ze de rits terug dicht.

Terwijl ze samen verder eten vertelt de beer dat hij Teddy heet. Hij is van huis weggelopen…

View original post 90 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De ontmoeting met Teddy !

  1. bvision zegt:

    Ik dacht het al, gekker kunnen we het niet maken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.