Op zoek naar taart en gebak !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even later zijn we de baan op op zoek naar een bakkerij die nog open is en nog gebak heeft. De eerste is reeds gesloten en de tweede is open maar heeft een lege toonbank. Ik weet nog ene in de buurt. Daar hebben ze nog meer dan genoeg.

Onderweg vertelt hij me dat de situatie tussen zijn “schoonfamilie” hem stress bezorgt. Morgen gaat hij naar de dokter om iets kalmerends. Als het zo verder gaat is hij tot alles in staat. “Dat brengt alleen nog meer narigheid mee” antwoord ik. Hij knikt. Daarom dat hij langs zal gaan bij de dokter. Of ik geen oudere mensen weet die een tuinman ofzo nodig hebben. Hij heeft nog twee weken verlof en verveelt zich nu al. Ook vraagt hij of ik iets gehoord heb van dat tumult vlakbij het station van Roeselare met die agent. De man die de klappen kreeg…

View original post 230 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Op zoek naar taart en gebak !

  1. Karel zegt:

    ja ik zag je wandelen bij de foto’s
    een schitterende omgeving hé , en een boel geschiedenis
    fijne middag groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.