Geluidsoverlast in de straat !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Zoonmuis en zijn vriend gaan naar buiten. Uit de wagen van de vriend halen ze een klein autootje of iets dat daarop lijkt te voorschijn. Het werkt met afstandsbediening. De kinderen vinden het fantastisch. Piepmuis wilt op de rug van Kleine Muis. Ik help haar hierbij.Met veel lawaai laten ze het autootjedoor de straat racen totdat enkele oude mensen uit de buurt hun beklag komen doen. Dat lawaai is niet bevorderlijk voor hun rust. Het autootje wordt dan maar terug opgeborgen. Iedereen terug naar binnen.

De vriend van Zoonmuis zet zich neer op de bank in een hoekje van de living met sterke drank binnen bereik. Nu en dan gaat hij even naar buiten om te roken. Verder zegt hij geen woord. Regelmatig roept zoonmuis zijn naam om te zien of hij nog bij zijn positieven is.

De kinderen zijn ondertussen naar boven getrokken om daar verder te spelen. Kleine…

View original post 166 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Geluidsoverlast in de straat !

  1. Tine de Jong zegt:

    Niet leuk dat men niet eens met zo een afstand bestuurbare auto even mag spelen in de straat. Daar zijn ze toch voor en niet om in de schuur te laten staan.Maar ja er zijn altijd wel mensen die ergens over moeten klagen. Mooi verhaal geschreven weer en wens jullie mooie namiddag en avond nog. Het wordt erg warm de aankomende dagen dus het maar rustig aan doen en voldoende vocht tot je nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.