De ontmoeting met Piepmuis.

De soap met een blogger in de hoofdrol

We worden vriendelijk ontvangen.De heer des huizes loopt zenuwachtig rond in zwembroek. Zijn harig lijf vol tattoo’s is mooi bruin. Hij windt zich op bij de gedachte aan zijn schoonmoeder en schoonzus. “Geef ze een ferme klap als ze nog over ons roddelen !” roept hij. Gelukkig weet vriendin hem te bedaren.

Het zoontje van zijn vriendin en Piepmuis zijn er ook. De jongen zit gekleed in zwembroek op de bank. Zijn lijf is goed gebakken door de zon. Het meisje ligt op haar buik op de bank in wit hemdje gekleed naast de jongen.Haar huid nog wit als melk. Grote Muis heeft een geschenkje voor de kinderen. Een puzzel voor de jongen en een pop voor het meisje. Ik ga Piepmuis even gedag zeggen. Het is lang geleden dat ik haar nog zag. Ze wordt dit jaar zes en mag naar het eerste leerjaar. Wat vliegen de jaren toch…

View original post 234 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De ontmoeting met Piepmuis.

  1. RenéSmurf zegt:

    Ik weet het niet of dat wel zo goed is, als een lijf is gebakken door de zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.