Het begon op een zondag in Izegem !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is zaterdagavond. Ik lig wat te lezen totdat de telefoon van zich laat horen. Verstrooid neem ik op. “Heb je morgen wat te doen ?” Het is Grote Muis aan de andere kant van de virtuele lijn. Ik moet even nadenken. “In de namiddag ben ik vrij.” is het antwoord. “Kunnen we even langsgaan bij Tessa ?” “Welke Tessa ? ik ken er twee die zo heten.” Het is de zus van het lief van zoonmuis. Geen probleem voor mij. “Naar de zoon ga ik niet, die is weer lastig” gaat Grote Muis verder. “We zien wel” bedenk ik mij en sluit af.

De volgende ochtend vertel ik Eva over de plannen voor de namiddag. Ik zeg haar dat ze eventueel mee mag als ze zin heeft. Eva denkt na. “Gaan jullie ook naar de zoon ? Dan ga ik niet mee”. Ik antwoord dat de kans groot is…

View original post 145 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.