De jacht op kiekens is geopend.

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Een realistisch verhaal met nonkel Juul in de hoofdrol.

Hoewel het een zonnig morgen is en er voor de volgende dagen ook mooi zomers weer voorspeld is door de weergoden zit nonkel Juul aan de keukentafel met regenjas aan en paraplu waar het water van afdruipt zijnen krant te lezen bij een kop flauwe koffie. Tijdens zijn afwezigheid heeft tante Martha aan Klusjesman gevraagd om enkele rookmelders en sproeiers aan het plafond te bevestigen. Na al die ontploffingen en rook die uit rare gang kwam was onze tante er niet meer gerust in. 

Net nadat nonkel Juul met zijnen tweeloop de zoveelste radio het zwijgen had opgelegd begonnen de toestellen door de rook die uit de radio kwam (of wat ervan overblijft) hun werk te doen. Nu loopt het water in zijn laarzen. Dat is nooit goed voor de gezondheid en zijn humeur. De koekoek uit de koekoeksklok heeft…

View original post 301 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De jacht op kiekens is geopend.

  1. RenéSmurf zegt:

    De jacht is vaak mooier dan de vangst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.