Muizenissen !

De soap met een blogger in de hoofdrol

De volgende dag rijd ik naar Grote Muis om haar naar de dokter te brengen. Als ik voor haar huis stop gaat de deur onmiddellijk open en komt ze naar buiten, gevolgd door Kleine Muis die ook mee wilt. Grote Muis overhandigt me een zak. “Daarin zitten brownies die Kleine Muis voor je gebakken heeft”. Ik bedank het meisje en vraag of ze die zak naast haar wilt zetten. Sturen met zo’n zak op de schoot is niet makkelijk. Kleine Muis geeft geen kik en zet zich neer. Haar blik staat op oneindig. “Ze heeft last van haar maandstonden” reageert haar mama die ziet dat het mij opvalt. “Ze is door die pijn vanmorgen niet naar school kunnen gaan”.

“Toen Kleine Muis en ik eergisteren over het stationsplein liepen zagen we mevr. Paradijsvogel en Doortje” gaat Grote Muis verder met vertellen. Dana had gelijk toen ze zei dat mevr.Paradijsvogel lelijk…

View original post 257 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Muizenissen !

 1. Karel zegt:

  aha jij zorgde met je toezicht gedonder in de stad 🙂
  hier nog geen regen gezien 😦
  fijne avond groet

 2. Precies als men wilt roddelen doet met het toch. Waren de brownies lekker ? 😋

 3. Suskeblogt zegt:

  ja hoor. Eva en ik vonden ze lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.