De fiets !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Vorige zaterdag had ik op het speelplein gezegd dat ik nog een jongensfiets staan heb die ik voor een prijsje van de hand doe. De zoon van het lief van Exvan heeft geen fiets, alleen een step om zich mee te verplaatsen. Ze is wel geïnteresseerd in die fiets. Ik stel voor dat ik de fiets naar het fietspunt zal brengen voor nazicht van banden, remmen en lichten. Daar is ze akkoord mee.

Op de afgesproken dag en uur haal ik de fiets op in het fietspunt. Er moest alleen maar een lampje vervangen worden. Verder is de fiets in goede staat. Alleen moet er even langs gegaan worden bij een fietsenmaker om de wielen te rechten.  Daar zit een slag in en da’s geen werk voor het fietspunt. Kwestie van concurrentie.

Als ik de fiets in de koffer van de auto leg bedenk ik me dat ik evengoed even…

View original post 156 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De fiets !

  1. omabaard zegt:

    Geweldig van jou Suske, maar hopelijk komt ook de rest in het WE in orde😉

  2. Yova zegt:

    Echt super voor jou. Komt goed. In auto zetten. ging zeker moeilijk. Mooie fiets.
    Fijn weekend gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.