De nonnen op de motor.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars, hier is voor u het gesproken dagblad. Het GESPROKEN DAGBLAD zeg ik u ! We beginnen met het buitenlands nieuws, namelijk uit de US or Aa waar president Trump in een persmededeling ontkent dat het serum er voor zorgt dat je kont op je gezicht begint te lijken et vice versa. Fake news met andere woorden. Dat de kont van kim kardashian buitenmaatse proporties aangenomen heeft, heeft niets met dit serum te maken. En dan nu het weerbericht voor het dorp…….

Enkele dagen later stopt er een motor met zijspan vlak voor het huis van nonkel Juul. Op de motor zitten twee nonnen. Zuster Rijmaaroverste zit aan het stuur. Achter haar zuster Stofzuigerste die bekend staat voor haar smetvrees. In de zijspan zit een non met Hitlersnor verward rond zich te kijken. “EINDELIJK THUIS” moppert de “non” en stapt wijdbeens uit de zijspan en bonk op de…

View original post 169 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.