Tijd voor een feestje !

Dag iedereen,

Ik heb de laatste tijd wat zitten bladeren in de “soapblog”. Veel daarvan heb je reeds gelezen. Toch vind ik items terug die ik niet gedeeld heb. Enkele details verbeteren en die zijn klaar voor publicatie.

Het verhaal speelt zich af in 2015 en er is sedertdien veel veranderd. Mensen komen en gaan en komen soms terug. Veel dingen herinnner ik me zelf niet meer. Of het nu echt of fantasie is weet ik zelf niet meer. Gewoon lezen zou ik zeggen.
Ik heb er een foto van de Bib bijgeplaatst. Wie weet breng ik ooit zelf een boek uit ?

Groetjes.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik zet de Muizen vlak voor hun huis af en rijd richting de hier op deze blogs meer dan beruchte frituur. Er blijkt een haar in de boter wat betreft het verjaardagsfeest van komend weekend. We zullen met zijn vieren een feest geven in de frituur. Vier mensen die in februari jarig zijn. Zoals meestal gaat het dispuut over de financiële kant. Blijkbaar is er niet goed genoeg afgesproken met sommige leden van de vriendenkring. Dit gekakel zorgt ervoor dat ik omstreeks 13 u toch nog thuis geraak met de frietjes en burgers. De rest van de dag lijkt rustiger te zullen verlopen, maar dit is natuurlijk zonder “de grote baas” en haar mama gerekend.

In de namiddag krijg ik een berichtje van Kleine Mama met de vraag of we nog zullen komen. Ik bericht terug dat de Muizen niet bij me zijn maar elders bij mensen met wie ze…

View original post 926 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tijd voor een feestje !

 1. een boek ?

  zeg nooit “nooit” Suske

  groeten

 2. Karel zegt:

  ja zo komt men nog wel eens dingen tegen
  er is sindsdien veel veranderd

 3. Matroos Beek zegt:

  Dat boek zou wel leuk zijn Suske. Heel leuk zelfs.

 4. Rebbeltje zegt:

  Grootse plannen…een boek
  Leuk

 5. Dan moet je er minstens een trilogie van maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.