Dinsdag start van de week !

Met zo’n wagen de week starten zou nogal opzien baren. Die zag ik toen ik zaterdagmiddag de centrumstraten controleerde op naleven van de reglementen naar aanleiding van dat corona-virus. Zo’n auto met zo’n kleur zie je volgens mij niet alle dagen dus nam ik die vlug eens op de gevoelige plaat/Smartphone.

Ingevolge dat virus was ik vandaag dinsdag opnieuw op de wekelijkse markt te vinden om de mensen in goede banen te leiden. Ik heb geen problemen gehad, maar een collega werd verweten voor al het vuil in de wereld. “Ik betaal belastingen en niemand moet me bevelen wat ik moet doen!” Dit kreeg de collega te verwerken. Dus mensen, betaal uw belastingen en doe vervolgens uw goesting. Zo begrijp ik het.

Deze namiddag kreeg ik reeds de dagindeling voor volgende week. Achteraf kwam een mail met een tabel vol wijzigingen. Afwachten hoe dit verder gaat.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

25 reacties op Dinsdag start van de week !

 1. Inge David zegt:

  Wat een reactie op de wekelijkse markt!
  Zo’n groene wagen valt natuurlijk wel goed op !

 2. bentenge zegt:

  Dat is dat karreke van die belastingbetaler ! Hij betaalt 19.53% aan vennootschapsbelasting en denkt dat hij daardoor alles mag.

 3. Christine zegt:

  Car is van een macho uit Moorslede

 4. Karel zegt:

  ja er lopen vreemde wezens rond op onze planeet
  laad die gozer in dat groene monster en schiet hem de ruimte in
  wat dan wel weer jammer is van dat mooie karretje

  fijne avond groet

 5. Dan valt het niet mee, om je te beheersen Suske!

 6. Hoe kan iemand nu zo reageren!

 7. Matroos Beek zegt:

  Is dat niet de wagen van de man met de verbale agressie jegens jouw collega? 😉

 8. Suskeblogt zegt:

  Denk ik niet. 🙂

 9. Karel zegt:

  nu die inspiratie doe je daar wel op , ongelooflijk wat er allemaal te koop is
  ja ik maak er een gezellige bloemen zooi van 🙂

 10. Er zijn altijd mensen die denken dat wet- en regelgeving niet voor hen gelden. Het is alleen zo jammer dat een goedwillende handhaver dat dan in de meest lelijke bewoordingen naar zijn hoofd geslingerd krijgt.

 11. Rebbeltje zegt:

  Ha karretje is wat groen uitgeslagen 😉

 12. Als het je niet bevalt, dan ga je maar emigreren naar Brazilie.. daar hoef je je niet aan de regels te houden, maar heb je wel kans dat je ziek wordt.

  Love as Always
  di Mario

 13. omabaard zegt:

  Iedereen doet zijn werk. Houd je dus rustig en aan de regels.

 14. bvision zegt:

  Als of die collega van jouw dat zelf verzonnen heeft… Die man zou wijzer moeten zijn.

 15. ms zegt:

  Belastingen betalen om je goesting te doen … het zou schoon worden.

 16. marjolijn1 zegt:

  Mooi groen is niet verkeerd, maar dit is niet mijn groen… 🙂

 17. ZON-nebloem zegt:

  hij betaald ook belastingen en hoeft zich niet te laten afblaffen
  regels zijn voor iedereen
  -€en @->- voor jou.

 18. John zegt:

  De kleur is gaaf, de auto veel minder. Waarom zo opzichtig. Belasting moeten de meeste betalen, en we moeten ons ook allemaal gewoon aan de regels houden.

 19. klaproos zegt:

  die auto 🙂 nou ik zou er niet in willen rijden, alleen maar als íe groen was 🙂

  wat mensen zeggen en doen het is vreselijk wat een asos zijn er toch

 20. asociaal gedrag..daar zijn geen excuses voor Suske…

  groeten

 21. Nicole Orriëns zegt:

  Wat een schitterende kleur auto! Ik houd van groen. En met je collega heb ik te doen. Wat een lompe burger!

 22. rietepietz zegt:

  Ik ben bang dat de eigenaar van deze auto het bevel ” de auto moet groener worden”verkeerd begrepen heeft. Wat monsterlijk lelijk, en de Porsche is tóch niet de kar van mijn voorkeur, voor dat geld zou ik een beter plan hebben.

 23. Frank-103 zegt:

  In Amsterdam noem je het een demonstratie en dan kan je ook alle regels aan je laars lappen. Met toestemming van de burgemeester!

 24. Villasappho zegt:

  Wat een afgrijselijk lelijke wagen en dan heb ik het nog niet eens over de kleur. Achterlijke koplampen. Dat terzijde, ik heb ook zo’n beroep dat mensen sturen je dagelijkse ding is. Ik zou antwoorden, ik betaal belasting van mijn loon om mensen zoals u te moeten wijzen om richtlijnen die vanzelfsprekend zouden moeten zijn.

 25. Maar Suske, dat is mijn auto!
  Grap.
  Groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.