Weggeflikkerd.

Gisteren merkte ik dat enkele foto’s die ik via Flickr enkele jaren terug gepost had verdwenen zijn. Verder onderzoek wees uit dat mijn account uit 2014 verdwenen is. Geen idee waarom. Erg vind ik het niet. Ik kon al geruime tijd niet meer inloggen ingevolge enkele veranderingen bij Flickr zelf en bij Yahoo. Een hoofdstuk aldaar is voor mij definitief afgesloten.

Ook heb ik enkele oude logs van 2015 uit mijn soapblog nog eens herlezen. Sommige dingen herinner ik me helemaal niet meer. Zo lang blijft iets hangen in mijn hoofd. Wel viel het op dat ik deze niet gelinkt had aan deze blog zodat ze hier niet gelezen werden. Of ik deze hier wel post zie ik wel. Times change.

De foto nam ik zaterdagnamiddag toen ik mijn ronde deed in het centrum van de stad. Ter hoogte van De Munt voor de kenners van de stad. Don Quichot heet dit ding.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op Weggeflikkerd.

 1. John zegt:

  Het is overgaan op een nieuw format. Ik kom er ook al een poos niet meer, geen idee of het nog online is.

 2. meninggever zegt:

  Ooit, toen ik diverse blogs naast mekaar vulde, waaronder een over auto’s, had ik ook actief nut van FlickR en mikte er ook zelf foto’s neer. Al jaren geen gebruik meer van gemaakt dus zal ook wel verdwenen zijn. Zo gaan die dingen in de digitale wereld.

 3. Karel zegt:

  mogge Suske
  in de tijd dat ik ook yahoo had , heb ik nooit van flicker gebruik gemaakt
  geniet de dag

 4. ms zegt:

  Goed dat je het zegt. Ik zie er eerder de spekjesreus uit Ghostbusters in.

 5. Bertie zegt:

  Don Quichot? Die had ik me anders voorgesteld. Hier denk ik aan een ketellapper uit oude verhalen.
  Die foto-opslagplaatsen heb ik al lang verlaten. Gratis was uit, ik kon niet meer inloggen, er werd uit gestolen. Ze zijn niet meer nodig.

 6. bvision zegt:

  Ik zie dit in ieder geval wel. Van mij is daar ook alles weggeFlickrd

 7. Karel zegt:

  ja zeker mooie beelden van Ameland
  ik deed een klein beetje HH , morgen verder 🙂
  zo nog 1 straat wijkkrantjes wegbrengen en dan ook in alle rust op het balkon
  blijf gezond en geniet de dag

 8. Bij Flickr mag je maar 1.000 foto’s meer posten anders laten ze je verdwijnen… Het moet betalend en geld opbrengen. Werk er ook niet meer mee, hun eigen schuld.

 9. Tine de Jong zegt:

  Heel vroeger zat ik er ook met foto’s maar heb ze daar weggehaald en ook het account opgeheven want kon het allemaal niet meer bijhouden.En had van andere inmiddels ook al gehoord dat er daar veel weg was, dus ben ik blij dat ik ze toen wel van te voren heb weggehaald. Nu weer heerlijk de natuur in en wens je mooie dag vandaag en alvast fijne nieuwe week.

 10. Rebbeltje zegt:

  Zo kom je nog eens ergens…of nergens
  altijd balen als je dingen kwijt raakt, maar gewoon verder met de nieuwe dingen.
  Mooi beeld dat dan weer wel…
  Groetjes

 11. Die flick en dergelijke, daar kom ik ook niet meer.. te onhandig. Als je had gezegd.. beeld stelt de verhuizing van Di Mario voor mijn al zijn spullen, dan had ik het ook geloofd.

  Love As always
  Di mario

 12. Matroos Beek zegt:

  Don Quichot, wis en waarachtig, ik zie hem in het beeld, nu je het zegt.

 13. Frank-103 zegt:

  Ik heb een tijd foto’s geplaatst op photobucket, die was plots niet meer gratis en heb ik mijn account verwijderd. Als ik op mijn blog berichten tegenkom waarvan de foto’s door photobucket verdwenen zijn, wil ik die nog wel repareren. Dan blijven ook oude berichten leuk om te lezen.

 14. ZON-nebloem zegt:

  ik geloof dat ik ergens ook nog ooit flickr gehad heb, eens kijken of ik er ook utgeflikkerd ben, maar ik gebruik het toch niet
  -€en @->- voor jou.

 15. rietepietz zegt:

  Het blijft een feit, er bestaat géén zekerheid op het internet. Wat je vandaag gratis biojna opgedrongen wordt is morgen verdwenen of ineens heel duur.

 16. Ooit heb ik ook een Flickr account gehad. Omdat ik hem nauwelijks gebruikte is hij slapend geraakt en niet meer ontwaakt. Hij wordt nog steeds niet gemist.

 17. Villasappho zegt:

  Ik ben juist bezig geweest oude accounts op te schonen, ik gebruik bijna niks meer. Tijden veranderen.

 18. marjolijn1 zegt:

  Vlg. mij kun je nog het beste en veiligste iets bewaren op een eigen externe schijf of stick.

 19. klaproos zegt:

  dit komt wel over suske
  dus dat is oké

 20. logbankje zegt:

  Don Quichot is wel leuk.
  Ja terug lezen kan heel veel herinneringen boven brengen.
  Wel sneu van de foto’s. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 21. Het is wel een beeld waar je lang naar blijft kijken.. Ik zit tenminste te zoeken waar de kop en waar de staart precies is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.