Nog maar eens een kemel geschoten !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dit is het gesproken dagblad met brekend nieuws : Opnieuw is er een aanslag gepleegd in het dorp. Een explosieve kameel werd boven het huis van Jules Blomme, beter bekend als nonkel Juul gedropt. De kemel miste het huis en kwam in de beerput terecht. Dit gaf zo’n knal dat heel het huis onder de stront kwam te zitten. De koekoek uit de koekoeksklok diende na reanimatie overgebracht te worden naar de dierenkliniek. Daar zal men uitvogelen of die vogel al dan niet een trauma opgelopen heeft.

Nog steeds houdt Gina zich schuil op de boerderij van boer Floris en zijn jaloers wuuf om niet terug in de handen te vallen van die bonobo sekte. Om niet al te veel op te vallen gedraagt Gina zich als een rasechte boerin en helpt de boer met het rooien van de aardappelen.  Hoe je aardappelen moet rooien wist Gina wel, maar dat…

View original post 121 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nog maar eens een kemel geschoten !

  1. Dit is meer een kemel gescheten dan één geschoten!

  2. RenéSmurf zegt:

    Ja, dat doet lulsmurf ook altijd, de boel laten exploderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.