De vergelding met bloemkolen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is nogmaals een extra editie van het gesproken dagblad, ik herhaal nogmaals een extra editie of ruikt ge niet goed.  Donald Trump heeft de aanval op het dorp zwaar veroordeeld. Zoveel stront op je dak krijgen, dat vraagt om vergelding. Trump heeft de oppersten van het leger uit bed laten halen en ze bij hem laten komen om een strategisch plan uit te werken. Iran bekogelen met bloemkolen is voorlopig niet aan de orde. Eerst die Sjeik een poepie laten ruiken. Daarvoor zullen ze Co2 gebruiken die ze uit de darmen van de minderjarige milieuactiviste C. getrokken hebben.

Garde Punaize en zijn gemeenschapswacht zijn op de plaats des onheils en zoeken naar sporen tussen de brokstukken. Hier en daar vinden ze een keutel van die explosieve kameel. Ook verschroeide restanten van den onderbroek van Mevrouw Vander Preut komen boven water. Dennis Pretstael, de zingende slager die momenteel aan de…

View original post 123 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op De vergelding met bloemkolen !

 1. Karel zegt:

  ja gister hier ook slecht weer en vandaag goed
  dus ik ben zo weg voor de dag
  als we zouden willen kunnen we veel leren ja , van de dieren
  geniet de dag

 2. Trump vroeg mij om voor hem een vrachtwagen anaal gas te produceren, maar ik had echt geen tijd.

 3. RenéSmurf zegt:

  Het zal allemaal vast wel weer goedkomen, en anders maar niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.