Swoop or not to swoop ?

“Wie zijn die gasten die vandaag signeren ?” vroeg een onbekende me terwijl ik stond te wachten op mijn compaan die even met die jongeman en zijn dames op de foto wou. Ik moest hem bekennen dat ik geen idee had wie die “artiesten” zijn.

Dan gooide hij het over een andere boeg : dat ik hem bekend voorkwam. Da’s altijd mogelijk. Na wat namen en plaatsen opgesomd te hebben zullen we elkaar wel ergens voorbijgelopen hebben in de uitgaansbuurt van Roeselare tijdens de jaren 80 van de vorige eeuw.

Toen de onbekende man uit het zicht verdween keek ik nog eens richting “sterren” en nam een foto van die getalenteerde dames. Hun fan heb ik wegens privacy er mooi uitgeknipt. Je weet maar nooit dat die dame in spΓ© er binnen luttele jaren mee geconfronteerd wordt.

Thuis gekomen even gegoogled op de pc om tot de vaststelling te komen dat de zanger van dit combo in mijn vriendenkring op FB zit. Geen idee hoe die daar terechtgekomen is. Zo zie je maar hoe oppervlakkig FB is. Op de vraag hoe dit gezelschap heet antwoord ik Swoop ! Zoek zelf maar op via YT.

Groetjes.

πŸ™‚

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

31 reacties op Swoop or not to swoop ?

 1. De print op hun pakjes doet me denken aan het behangpapier dat veertig jaar geleden bij mijn ouders aan de muren hing πŸ™‚

 2. Karel zegt:

  mogge Suske
  mooie dames zo te zien
  die meneer lijkt me wat ouder al
  terwijl zijn fan die hem de hand schud erg jong is
  geen wonder dat je hen niet kent , en ik al helemaal niet πŸ™‚
  geniet de dag

 3. Oke, ik heb het opgezocht, ik snap waarom je het niet op blog zet… πŸ˜‰

  Love As always
  Di mario

 4. ms zegt:

  Echt iets voor de leeftijd van die fan …

 5. De Dames zien er wΓ©l fleurig uit Suske.

 6. willy zegt:

  toch veel moois te zien in Roeselare…Suske

 7. Zeer hoogstaande muziek. Het scheelde niet veel of ik gooide mijn laptop door het raam.

 8. Ze zien er wel echt als artiesten uit vind ik. Leuk!

 9. Skyblog zegt:

  Deze dames ziet fleurig uit. Leuk om eens te zien. Zeker goede muziek?
  Gr. F&J.

 10. Skyblog zegt:

  PS: nog een fijne dag verder gewenst.

 11. Matroos Beek zegt:

  Leuke pakjes dragen ze.

 12. Leo Van Der Heyden zegt:

  Swoop..?? laat maar….maar de dames staan er fleurig op.

 13. Rebbeltje zegt:

  Komt de hotpants weer in de mode ???
  Ja fleurig zien ze er wel uit…
  Groetjes

 14. Bertie zegt:

  Nu weet ik nog steeds niks. Niet dat ze daartoe uitnodigen. ☻

 15. bentenge zegt:

  Swooperdeswoop denk ik. en mooie brunette denk ik ook.

 16. Leuke meisjes, en wat Petra zegt, die pakjes, jaren 70 behangdesign. Die Filip…. ik weet het niet. Hij heeft Listen to the music van de Doobie Brothers verminkt tot ‘Sexy ladies.’ Dat verdient straf. Wij hadden vroeger Gert Timmermans. Iets in deze Filip doet me aan hem denken.

 17. Aan een heel klein stukje luisteren had ik meer dan genoeg, Suske. Ik mag toch hopen dat we in jouw zondagse muzikale blogs nooit en te nimmer zullen aantreffen!? πŸ˜‰

 18. Kakel zegt:

  Ik neem zonder meer aan dat dit Swoop is (-: Het fleurt wel heel de zaak op.

 19. John zegt:

  Kijk, daar hebben we de bloemen weer. πŸ™‚
  Swoop ken ik niet en ik denk niet dat ik wat mis. Facebook is erg oppervlakkig.

 20. Suskeblogt zegt:

  Nee hoor, je hoeft niet bang te zijn. Deze dames en heer zitten niet in mijn platencollectie.

 21. Mijn hemel ……… Verschrikkelijk die outfit πŸ™‚

 22. omabaard zegt:

  Roeselare oogt modern, alhoewel…. die kledij…. 😦

 23. marjolijn1 zegt:

  πŸ™‚ Leven in de brouwerij…. πŸ™‚

 24. rietepietz zegt:

  Heel beroemd is de groep dus niet, dat laat ik dan maat zo;-)

 25. Sjoerd zegt:

  Och een beetje afwisseling en mooie dames leveren in ieder geval een plaatje op,

 26. Frank-103 zegt:

  Swoop? Nooit van gehoord!

 27. Suskeblogt zegt:

  da’s een hele geruststelling.

 28. Frank-103 zegt:

  Ik heb wel even gegoogled!

  Carnavalsmuziek, ach die dames zijn wel leuk om te zien….
  Beter dan Snollebollekes? https://www.youtube.com/watch?v=dg58xVvQf1Q

 29. Frank-103 zegt:

  Ach, die dames zien er leuk uit, beter dan Snollebollekes!

 30. Villasappho zegt:

  Ik geloof niet dat ik er iets aan gemist heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.