Eind goed al goed ???

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Net wanneer Prosper en Connie het hoogtepunt van deze avond dreigen te bereiken worden ze ontdekt door enkele luidruchtige kinderen die verstoppertje aan het spelen zijn. Sardientje en pralientje zijn er ook en die willen meespelen. Prosper weet niet waar kijken en trekt zich strategisch terug met zijn staart tussen de benen tussen de in duisternis gehulde septische putten, dit tot grote vreugde van de kinderen die denken dat hij ook wil meedoen met verstoppertje spelen.

Gelukkig heeft hij zich goed verstopt want daar komt zijn vrouw die op jacht is naar haar halve trouwboek. Eerst dacht ze hem in café Vlaanderen aan te treffen, maar behalve nonkel Juul en enkele zatte gemeenschapswachten was daar niemand te vinden. De waardin stelde voor om even langs te gaan bij de feestvierders. Daar is ze nu. Nu maar hopen dat haar ventje niet teveel in de miswijn gekeken heeft want hij moet…

View original post 154 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Eind goed al goed ???

 1. Rebbeltje zegt:

  Fijne Feestdagen
  Vul ze in zoals jullie die in willen vullen en GENIET ervan!
  Groetjes

 2. Inge David zegt:

  Fijne kerstdagen voor jou en gans je familie !

 3. Karel zegt:

  ja ik zag je fijne reacties Suske
  ben blij dat je de foto’s mooi vind

  fijne avond groet

 4. RenéSmurf zegt:

  Verstoppen zou niet nodig moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.