Prosper komt op de proppen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Ter gelegenheid van het feest in de betoncentrale ter ere van de herdenking dat de baas 10 jaar geleden verongelukt is werden ook alle buurtbewoners uitgenodigd. Dit om het toch een beetje gezellig te houden. Veel feesten kun je van die pilarenbijters in de familie niet verwachten.  Buurman Prosper is er ook. Hij staat in voor het onderhoud van een recyclage firma uit de buurt. Tijdens het weekend is hij voetbalscheidsrechter. Ondanks het feit dat hij reeds lang getrouwd is en een zoon van vijf heeft laat hij toch zijn oog vallen op Connie die eveneens op het feest  is samen met haar ouders. Ook al is ze nog piep, toch kan hij haar niet uit zijn gedachten bannen.Gelukkig is zijn vrouw met de kleine thuisgebleven. “Het is nu of nooit” bedenkt hij zich. Na middernacht is iedereen in hogere sferen dankzij de liters miswijn van meneer pastoor. Zo zal…

View original post 178 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Prosper komt op de proppen !

  1. Rebbeltje zegt:

    Niet te volgen voor mij 🙂
    Fijne Feestdagen…vul ze in zoals je ze in wil vullen en GENIET ervan!
    Groetjes

  2. Patrick Goutsmet zegt:

    Prachtig!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.