Voetbal op zondag !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad !!! Uit de US of A bereikt ons het bericht dat de minderjarige C en haar moeder Angèle het land uitgezet zijn wegens het produceren van CO2 in de nabijheid van president Trump. Dit gas werd veroorzaakt in de darmen van C. door het teveel eten van Big Mac’s in de welbekende hamburgertent tijdens haar verblijf aldaar. Door dit voorval heeft Trump beslist zo vlug mogelijk die scheidingsmuur te bouwen, kwestie van het CO2 gehalte in zijn land op peil te houden.

Het is zondagnamiddag. Traditioneel gaat dan de voetbalwedstrijd door op het plein van de club. Vandaag spelen ze tegen een club van enkele dorpen verder. De spelers zijn onzeker over de toekomst van hun club daar die in faling is en Trump geen interesse meer toont.

Wie ook lid is van het elftal is niemand minder dan…

View original post 310 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.