Uit mijn platencollectie : Queen !

Queen is een Engelserockgroep. De band is opgericht in 1970 in Londen door gitarist Brian May, zanger Freddie Mercury en drummer Roger Taylor, aangevuld met bassist John Deacon in 1971. Met tientallen hits in de jaren zeventig, tachtig en negentig, is Queen een van de succesvolste rockbands in de geschiedenis

De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën (zoals in Somebody to Love goed te horen is) en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd 20 jaar later verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden

Uit mijn stoffige platencollectie heb ik voor “another one bites the dust” gekozen.

Fijne zondag nog.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

23 reacties op Uit mijn platencollectie : Queen !

 1. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op dhet log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Villasappho zegt:

  Beste band en zanger allertijden en ook een heerlijk nummer. Heb de single, het album en volgens mij nog een album waar die op staat. Freddie geeft me nog altijd kippenvel.

 3. ZON-nebloem zegt:

  met queen kan je niks verkeerd doen
  iedereen kent dat
  * Een @->- voor jou.

 4. RenéSmurf zegt:

  Een band waarvan je je haast niet voor kan stellen dat het er ooit niet was, ze passen op elke radiozender en in elk programma.

 5. logbankje zegt:

  Soms is het “another one bites the dust”.
  Een goed nummer van ze. Hans

 6. Frank103 zegt:

  Een van mijn eerste LP’s was van Queen, en ook mijn eerste single. Er staan een paar cd’s van Queen in de kast, de dvd van het concert in Wembley en uiteraard ben ik ook naar de film geweest. Ook de film Highlander ben ik gaan kijken door de muziek van Queen (who wants to live forever?). Freddie was echt een geweldige zanger!

 7. Kakel zegt:

  Sinds ik de film Queen gezien heb, ben ik “om.” Wat kon die Freddie zingen!

 8. een klassieker, zou ik het noemen Suske

  groeten

 9. Een liedje van Deacon! Veel heeft-ie niet geschreven, maar wat er is is wel erg goed.

 10. Inge David zegt:

  Daar hou ik wel van Suske ! Goede en mooie keuze !

 11. Karel zegt:

  nee dat doe ik hen ook niet na , zulke mooie en grote figuren van lego bouwen 🙂

 12. rietepietz zegt:

  Geweldige groep waar ik , merkwaardig genoeg , niéts van in huis heb

 13. Queen staat niet in de top tien van mijn persoonlijke hitlijst. Het optreden van Queen op Live Aid zou ik dan ook zeker niet het beste live-optreden aller tijden willen noemen.
  Maar gelukkig mogen smaken verschillen.
  Fijne zondag verder, Suske!

 14. Tine de Jong zegt:

  Nog steeds na jaren ook nog mijn favoriete muziek hoor. En draai hen nog regelmatig op cd.

 15. shivatje zegt:

  Muziek die altijd zal blijven bestaan.

  Aum Shanthi

 16. meninggever zegt:

  Zij zijn echt wel buitencategorie in de popgeschiedenis. Die Freddie Mercury met zijn geweldige uitstraling en stem, dat prachtige gitaarspel van May. Ik blijf er van genieten. En kijk ook eens naar de live-shows van die lui. Weinig verschil met de plaat. Top-of-the-bill….

 17. Skyblog zegt:

  Deze liedje kennen wij heel goed. Leuk eens weer te luisteren. Maar ik hou niet zo van. Ferry weer wel. Fijne dag.

 18. Prachtig. De film van Queen liet zo mooi zien hoe vernieuwend ze door de decennia heen altijd zijn geweest

 19. magda zegt:

  Niet al zijn muziek vind ik mooi. Ik hoor hem liever dan hem te zien kronkelen

 20. Bertie zegt:

  Ik heb ze altijd graag gehoord. De stem van Mercury vind ik prachtig en zijn extravagance gaf iets extra’s aan het optreden. Echt theater.

 21. Karel zegt:

  mogge Suske
  zelfs ik ken deze band , en ook dit nummer 🙂
  fijne zondag groet

 22. Sjoerd zegt:

  Queen staat ook bij mij niet in de top 100. Het was mijn stijl niet.

 23. Matroos Beek zegt:

  Het is nooit mijn muziek geweest. Er is maar één nummer van hen dat ik kon pruimen, maar het ontgaat me welk… Het spijt me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.