Het is hachelijk in het riool !

de avonturen van Nonkel Juul en de rest van het dorp.

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad. Goede morgen deze middag. In het dorp van nonkel Juul zijn de lijken ontdekt van enkele Jehovah’s getuigen die de pispot van onder hun gat geschoten zijn. De Burgemeester heeft in een verklaring gezegd “geraakt” te zijn door deze gebeurtenis. Commissaris Cadoo was niet voor commentaar bereikbaar daar die met een snotneus in bed ligt. Adjunctcommissaris De Zeurder verklaarde echter dat ze haar tanden in deze zaak zal zetten dit tot opluchting van de overgebleven Getuigen. Dat er sporen zijn naar eventuele daders is nog niet gekend maar een bekende naam valt hier en daar in de straten en cafés van het dorp. 

De straten liggen er verlaten bij. Het regent. De herfst maakt zijn intrede. Een verwaarloosde straathond snuffelt lichtjes jankend aan het deksel van een rioolputje. Met zijn bijna versleten oren hoort hij iets…

View original post 250 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het is hachelijk in het riool !

 1. Karel zegt:

  ha die Suske
  leuke video bracht je me 🙂
  ja ik geniet een rustige vrije dag
  de tv op Sporza en de voetjes zo omhoog

  koers groet

 2. RenéSmurf zegt:

  Hier was het vandaag een prachtige zonnige dag!

 3. Suskeblogt zegt:

  hier ook; het was genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.